Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Puu- ja aedvilja töötlemise tehnoloogiaAutor(id): Toimetanud Fjodor Tserevitinov
Kirjastus: Pedagoogiline Kirjandus
Linn: Tallinn
Aasta: 1948
Originaalkeel: vene keel
Tõlkija: A. Kask
Lehekülgi: 448
Seisukord: üsna kulunud, määrdunud ja katkised kaaned, sisu olemas ja korras
Suurus: tavaformaat, pehme köide
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 214
Aedvilja ja puuvilja kuivatamine
Aed- ja puuvilja hapendamine, soolamine ja marineerimine
Puu- ja aedviljade keemilised marineerimismeetodid
Puu- ja aedviljade konservimine
Tomatisaaduste valmistamine
Puuvilja- ja marjamahlade, siirupite ja ekstraktide valmistamine
Püree, marmelaad, keedis, džeem
Puu- ja aedviljade konservimine külmutamise teel
Seente tõlkimine
Uurimismeetodid
Märksõnad:
puuviljad
köögiviljad
toiduainete töötlemine
toiduainetetehnoloogia
Hind:
25,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek ja Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1965, hind: 7,00 eurot
Karupoeg Puhhi kokaraamat,
Egmont Estonia, 2001, hind: 6,00 eurot
Tuuli Mathisen, Suupisted,
Varrak, 2017, hind: 19,00 eurot
Salme Masso, Seenetoidud,
Valgus, 1972, hind: 2,00 eurot
Vesta Reest, Minu köök. Toit talust ja turult,
Varrak, 2012, hind: 15,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1966, hind: 7,50 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 4,50 eurot
Kätlin Vainola. Toimetanud Esta Hainsalu, Meie pere kala-aabits,
Menu, 2017, hind: 8,00 eurot
Anni Arro, Salatid, pirukad, suupisted,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 10,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Kokaraamatud all on 2274 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!