Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
LõhetoidudAutor(id): Toimetanud: Malle Kiirend
Kirjastus: Varrak
Linn: Tallinn
Aasta: 2004
Originaalkeel: inglise keel
Tõlkija: Lii Tõnismann
ISBN: 9985308468, 9789985308462
Lehekülgi: 144
Seisukord: kaaned pisut kulunud, sisu korras
Mõõdud: 230 × 240 mm
Suurus: suures formaadis, pehmete kaantega
Sisu:
Tervislik ja hõrk lõhe on igaks söögikorraks suurepärane valik. Käesolev raamat pakub üle 50 hõrgutava retsepti, alates kreemjast lõheriisiroast ning lõpetades apteegitilli, kirsstomatite ja punaste sibulatega küpsetatud lõhega. Lisaks supid, suupisted ja eelroad – lõhe on tänu maitseomadustele suurepärane toiduaine.
Originaali pealkiri: Salmon
kalatoidud, lõhe, toiduvalmistamine, kokaraamatud
Hind:
13,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Koostanud Silvi Kohu, Pannkoogid. Soolased ja magusad,
Ata-Raamat, 2002, hind: 6,00 eurot
Toomas Tiivel, Maailma napsid,
Kammerdisain OÜ, 2016, hind: 23,00 eurot
Colin Grodnik, Debbie Grodnik, 365 suppi. Erinev supp aasta igaks päevaks,
Odamees, 2005, hind: 8,00 eurot
Marika Vingissar, Kokkuhoiu kokaraamat [50 retsepti],
Ühinenud Ajakirjad, 2021, hind: 5,00 eurot
Koostanud Maria Kagan, Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (1. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot
Maria Kagan (koostaja), Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (2. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Angeelika Kang, Süües terveks ja kauniks! Oled see, mida sööd,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 8,00 eurot
koostajad: Julia Kornejeva, Irina Krivorukova; teksti autor: Julia Kornejeva; toimetaja: Pia Ehasalu, Peeter I kokaraamat,
Tallinna Linnamuuseum, 2022, hind: 14,00 eurot
Roland Gööck, Tee. 50 retsepti kogu maailmast Hans Joachim Döbbelini fotodega,
Avita, 2001, hind: 10,00 eurot
Kokaraamatud all on 2316 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!