Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Salasahver. Gurmaanidele ja raamatugurmaanidele (CD puudub)Autor(id): koostanud: Ruth Huimerind
Kujundaja: Anneliis Aunapuu, Ruth Huimerind, Jüri Lõun
Kirjastus: MAP
Linn: Tallinn
Aasta: 2002
Originaalkeel:
ISBN: 9985787846
Lehekülgi: 128
Seisukord: raamatukogust kustutatud eksemplar templite ja kirjetega, kaaned kiletatud
Mõõdud: 182 × 251 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 214
Ruth Huimerind palus tuttavatel kultuuriinimestel kirjutada toidust. Et neist segada potpourri -- kus Tiit Veermäe elegantsed fotod Ruthi metafüüsilisevõitu lavastustest on läbisegi Peeter Sauteri naturalismi ja Andres Maimiku lennukusega. Mati Undi rafineeritud argimütoloogia ja Linnar Priimäe meelisklev vaimline ekskurss juhusliku koka päevikuleheküljega. Rein Paku ja Hirami mõtisklused grotesksete vinjettidega muuseumikogudest. Komponente seovad värskus ja mängulisus. Tuli, millel seda rooga küpsetati, ei kuulu ratsionaalsesse maailma.
toitumistavad, toiduained, toiduvalmistamine, kokaraamatud
Hind:
11,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek ja Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1965, hind: 7,00 eurot
Karupoeg Puhhi kokaraamat,
Egmont Estonia, 2001, hind: 6,00 eurot
Tuuli Mathisen, Suupisted,
Varrak, 2017, hind: 19,00 eurot
Salme Masso, Seenetoidud,
Valgus, 1972, hind: 2,00 eurot
Vesta Reest, Minu köök. Toit talust ja turult,
Varrak, 2012, hind: 15,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1966, hind: 7,50 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 4,50 eurot
Kätlin Vainola. Toimetanud Esta Hainsalu, Meie pere kala-aabits,
Menu, 2017, hind: 8,00 eurot
Anni Arro, Salatid, pirukad, suupisted,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 10,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Kokaraamatud all on 2274 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!