Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Kokteil. Moodsad kokteilid Eesti ja Soome parimatelt baarmeniteltAutor(id): koostaja Aivar Hanson ; toimetaja Angeelika Kang
Kujundaja: Advig Stahl
Kirjastus: Eesti Ekspress
Linn: Tallinn
Aasta: 2010
Originaalkeel:
ISBN: 9789949444540
Lehekülgi: 128
Sari: Eesti Ekspress raamat
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 140x240
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 171
See on esimene raamat, milles oma oskusi ja
inspiratsiooni jagavad Eesti parimad baarmenid. Meil on välja antud lugematu hulk kokaraamatuid, kuid
jookidele, eriti jookide segudele, on tähelepanu olnud
peaaegu olematu. Ometi on meil häid joogisegajaid
üllatavalt palju. Nende seas isegi kolm maailmameistrit.
Niisuguseid oskusi ja kogemusi ei tohi jätta
jäädvustamata. Seepärast tegime Eesti parimatele
baarmenitele ettepaneku osaleda oma autorikokteilidega võistlusel, ning sellele
võistlusele esitatud parimatest kokteilidest ongi koostatud käesolev raamat. Et oleks,
millega oma oskusi võrrelda, palusime osalema ka Soome kolm tippbaarmenit.
Raamatust leiate kokteile, mis sobivad nii aperitiiviks, pikemaks nautimiseks kui pärast
õhtusööki digestiiviks. Eesti parimatest kokteilisegajatest jagavad oma saladusi Helger
Aava, Krista Meri, Tarmo Kiudrov jpt. Kokku 45 erinevat maitseelamust. Nende seas
on ka väga erilisi kokteile iseloomustamaks oma rahvuslikke eripärasid. Kokteilid, mille
valmistamiseks pole vaja erilisi abivahendeid ega keerulisi komponente, on mõeldud
harrastajast kokteilisegajale ning miks mitte ka päris algajale katsetajale.
Märksõnad:
Eesti Ekspress
kokteilid
alkohoolsed joogid
Eesti Ekspress raamat
Hind:
11,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Anni Arro, Salatid, pirukad, suupisted,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 10,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Karin Padernik, Köögiviljatoidud,
Põllumajandusliku Kirjastusühistu Agronoom Kirjastus, 1943, hind: 5,00 eurot
Suur kokaraamat,
Varrak, 2003, hind: 25,00 eurot
Lia Virkus, Nelly Vahtramaa, Tatratoidud 2. Toortatratornidest küpsisetordini,
Ajakirjade Kirjastus, 2016, hind: 13,00 eurot
Adeline Tannbaum, Keedu- ja majapidamis-juht. 25-a. juubeli väljaanne,
1926, hind: 16,00 eurot
Koostanud Jüri Liiv, Minu vanaema mikrolaineahi. Raamat neile, kes armastavad hästi süüa, kel pole kodus valge põlle ja supikulbiga vanaema, kuid on mikrolaineahi,
Inorek, 1994, hind: 4,00 eurot
Eve Kuslap, Korilase kokaraamat: seened,
Nõiaraamat, 2004, hind: 8,00 eurot
Kätlin Vainola. Toimetanud Esta Hainsalu, Meie pere kala-aabits,
Menu, 2017, hind: 8,00 eurot
Irma Järvinen, Lasse Kosonen, Marita Joutjärvi, Parimad söögiseened ja maitsvaimad seenehõrgutised,
Sinisukk, 1999, hind: 22,00 eurot
Kokaraamatud all on 2272 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!