Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Toortoit - värske ja tervislikAutor(id): Sergei Boutenko ja Valya Boutenko
Kujundaja: Reet Helm
Kirjastus: Ersen
Linn: Tallinn
Aasta: 2012
Originaalkeel: inglise keel
Tõlkija: Mai Luht
ISBN: 9789949252039
Lehekülgi: 240
Seisukord: normaalses korras kasutatud raamat
Mõõdud: 140 × 208 mm
Suurus: tavaformaadis ja pehmes köites raamat
Sisu:
250 tervislikku retsepti sisaldav uudne toortoiduraamat leiab tasakaalu, mis alternatiivsöögist kirjutajatel harva õnnestub: esitledes nii lihtsamaid kui ka keerulisemaid retsepte veendunud toortoitlastele, antakse samal ajal ka kogu vajalik teave inimestele, kes pole veel toortoidu pooldajad.
Raamatust leiate hõrgutiste, marineeritud roogade, matkatoitude, jookide ja magustoitude retsepte. Samuti on antud ülevaade haruldasematest puuviljadest, mida tahtsime süüa, aga ei teadnud, kuidas neid tarvitada. Eraldi peatükis tutvustatakse lugejale looduses kasvavaid söödavaid taimi. Paljude puhul on olemas ka fotod, lisaks on ära toodud ka mõni retsept. Ülevaade põhilisest köögivarustusest, viie põhimaitse tutvustus, soovitused laste kaasamiseks toortoidu söömisele – see kõik annab seiklusjanusele uuendusmeelsele kokale inspiratsiooni proovida ja katsetada.
Sergei ja Valya Boutenko (kuulsa toortoiduperekonna teine põlvkond) kirjeldavad oma teed toortoitumise kui elustiili juurde selle kolmes astmes, mis põhineb nende endi kogemustel viieteistkümne aasta jooksul, aga samuti toovad nad kujukalt esile toortoidu eeliseid küpsetatud-keedetud toitude ees.
"Meid haaravad Sergei ja Valya valmistatud hõrgud toorroad, lisaks ka nende inimeste siirus ja tarkus, mida nad jagavad toidu ja tervise kohta. Kahtlemata on see raamat mõeldud kõigile neile, kes on innustunud tervislikust eluviisist. See, mida meile siin õpetatakse, on oma ala absoluutne tipp ja seda peaksid lugema kõik."
Karen Knowler, toortoidunõustaja
Hind: -
Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Toortoit - värske ja tervislik, Sergei Boutenko ja Valya Boutenko, Ersen 2012Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Salme Masso, Seenetoidud,
Valgus, 1972, hind: 2,00 eurot
Vesta Reest, Minu köök. Toit talust ja turult,
Varrak, 2012, hind: 15,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek ja Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1965, hind: 7,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1966, hind: 7,50 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 4,50 eurot
Kätlin Vainola. Toimetanud Esta Hainsalu, Meie pere kala-aabits,
Menu, 2017, hind: 8,00 eurot
Anni Arro, Salatid, pirukad, suupisted,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 10,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Karin Padernik, Köögiviljatoidud,
Põllumajandusliku Kirjastusühistu Agronoom Kirjastus, 1943, hind: 5,00 eurot
Suur kokaraamat,
Varrak, 2003, hind: 25,00 eurot
Kokaraamatud all on 2274 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!