Toitlustuse alused Õpik Täiendatud Klõpsa siia , et näha täielikku loendit! Toitlustuse alused. Õpik. Täiendatud trükk, Argo 2014 | vanaraamat. ee
Alates 11. märtsist saab poodi tellitud pakke kätte endiselt tööajal E-R 10-18.00 ja L 10-16.00. Kaupluse ukse tagant helista tel. 734 1901. Pakiga posti teel saatmine toimib tavapäraselt.
Ostukorv

Ostukorv on tühi

Teema: Muud õppematerjalid, millel puudub eraldi teema
Pealkiri: Toitlustuse alused. Õpik. Täiendatud trükk
Autor(id): Sirje Rekkor, Anne Kersna, Anne Roosipõld, Maire Merits
Kujundaja: Epp Marguste


Kirjastus: Argo
Linn: Tallinn
Aasta: 2014
Originaalkeel:
ISBN: 9789949527281
Lehekülgi: 211

Seisukord: normaalses korras

Mõõdud: 270x210x11 mm
Suurus: suures formaadis, pehmete kaantega

Sisu:
Toitlustusteenust pakuvad väga erinevad ettevõtted alates lasteasutustest ja haiglatest ning lõpetades kiirtoiduettevõtete, turismitalude ja gurmeerestoranidega. Eripärale vaatamata lähtuvad toitlustusteenuse pakkujad aga sarnastest alustest, samalaadsetetest toitumise, toiduainete ja kulinaaria ning toitlustusteeninduse põhitõdedest. Kõik toitlustajad peavad omama põhilist oskusteavet töökorraldusest köögis ja söögisaalis, peamistest töövõtetest, toiduainetest ja nende käitlemisviisidest, erinevatest roogadest ning nende valmistamisest ja serveerimisest.

Õpiku eesmärgiks on aidata õppijal mõista toitlustusteenuse olemust ning saada alusteadmisi ja –oskusi toitlustamisest. Tegemist on 2008. aastal ilmunud õpiku teise, oluliselt täiendatud ja kaasajastatud trükiga. Õpik on vastavuses turismi-, toitlustus- ja majutusteeninduse riiklike õppekavadega ning on eelkõige mõeldud nende valdkondade erialade õppijatele. Samuti on see praktiliseks abivahendiks nimetatud valdkondade töötajatele.

2., parandatud ja täiendatud trükk.

Märksõnad:
toitlustamine
toitlustusettevõtted
toitumine
toiduained
menüüd
toiduvalmistamine
toitumistavad
teenindus
töökorraldus
kutsekooliõpikud

Hind: - Hetkel on otsas*

*Jäta enda märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.

Otsing autori järgi:

Anne Kersna ja Sirje Rekkor, Poole tunni toidud,
Maalehe Raamat, 1998, hind: 13,00 eurot

Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda, Põllumajandusministeerium; tekstid on koostanud ja retseptid kirja pannud Sirje Rekkor, Hautamisretsepte. Projekti Oma pott raames väljavalitud retseptid,
Kuma, 2006, hind: 4,00 eurot

Sirje Rekkor; Tiit Koha, Lihtne ja tervislik. 60+ kokaraamat,
Post Factum, 2018, hind: 20,00 eurot

Sirje Rekkor, Turundus. Majutamine ja toitlustamine,
Ilo, 2006, hind: 16,00 eurot

Reelika Eerik, Sirje Rekkor, Katame laua,
Tammerraamat, 2017

koostanud Helle Noorväli, Erkki Piisang, Kaie Piiskop, Einike Pilli, Erle Põiklik, Sirje Rekkor, Kalle Toom, Kutsehariduse kooliõppekavade koostamise ja arendamise käsiraamat,
Innove, 2014

Sirje Rekkor, Anne Kersna, Anne Roosipõld, Maire Merits, Toitlustuse alused,
Argo, 2008

Reet Piiri, Õile Aavik, Elli Vendla, Anne Kersna, Sirje Rekkor, Inge Rego, Dina Aarma, Inara Luigas, Estonian national cuisine,
Maalehe Raamat, 2006

Sirje Rekkor, Õile Aavik, Elli Vendla, Anne Kersna, Inara Luigas, Inge Rego, Reet Piiri, Dina Aarma, Die Estnische Nationalküche,
Maalehe Raamat, 2006

Heli Tooman, Anne Roosipõld, Sirje Rekkor; toimetanud Siiri Soidro, Teenindusprotsesside juhtimine ja teenusedisain. Kõrgkooliõpik,
Tallinna Ülikool, 2023

Marje Mäekalle, Irina Bogdanova, Eve Kärblane, Tiiu Toompuu, Dina Aarma, Tiina Parm, Inge Laur, Anne Kersna, Sirje Rekkor, Lulli Taavet; Koostanud: Sirje Rekkor, Kulinaaria. Õpik,
Riiklik Eksami- ja Kvalifikatsioonikeskus, 2002

Sirje Rekkor, Anne Kersna, Maire Merits, Indrek Kivisalu, Dina Aarma, Õile Aavik, Eewe Kärblane, Ülle Kruuda, Liis Animägi, Kulinaaria,
Argo, 2013

Toitlustuse alused. Õpik. Täiendatud trükk, Argo 2014 | vanaraamat.ee
Toitlustuse alused. Õpik. Täiendatud trükk, Argo 2014 | vanaraamat.ee
Toitlustuse alused. Õpik. Täiendatud trükk, Argo 2014 | vanaraamat.ee
Toitlustuse alused. Õpik. Täiendatud trükk, Argo 2014 | vanaraamat.ee
Toitlustuse alused. Õpik. Täiendatud trükk, Argo 2014 | vanaraamat.ee
Toitlustuse alused. Õpik. Täiendatud trükk, Argo 2014 | vanaraamat.ee

Kasutatud raamatud
Alates 1999. aastast järjest täienenud raamatukataloog sisaldab täna üht Eesti kõige hoolikamalt valitud, sisukaimat kollektsiooni, mis pakub raamatusõpradele ehedaimat lugemisrõõmu.

Üle 47 000 väljaande
Kui tüüpilises raamatupoes on tavapäraselt müügil umbes 3000 raamatut, siis Vanaraamatu antikvariaat pakub lugejaile suuremat valikut, sest müüme kasutatud raamatuid erinevatest kümnenditest.

Raamatute tellimine
Kõiki kataloogis müügil olevaid väljaandeid saad mugavalt tellida veebilehe kaudu.
Veebist ostmise juhend
Tellimistingimused
Privaatsustingimused

Kontaktandmed
Biblio OÜ, reg.nr. 10598332,
Raamatupood: Riia 5, Tartu, 51010 Eesti
Veebikataloog: www.vanaraamat.ee
Kontakttelefon (+372) 7 341 901
E-mail: 

 


www.vanaraamat.ee © 2024 Biblio OÜ » Kvaliteetsed kasutatud raamatud