Teema: Joogid
Pealkiri:
Koduveini valmistamineAutor(id): Jaan Välimaa
Kujundaja: H. Keigo
Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 1968
Originaalkeel:
Lehekülgi: 32
Seisukord: üsna määrdunud ja kulunud kaaned, lehed plekilised, selg katkine, muidu sisu olemas ja loetav
Mõõdud: 125x200 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 162
Veini olemus
Veinimahla koostisosad
Veinimahla tooraine
Veinimahla tooreine töötlemine
Vee ja suhkru lisamine
Veinipärmi kasutamine
Veini käärimine
Veini ümbervalamine
Veini villimine ja pastöriseerimine
Puuvilja- ja marjaveinide retseptid
Veiniäädikas
Veini haigused ja puudused
Märksõnad:
koduvein
veinivalmistamine
joogid
Hind:
3,00 EUROtsing autori järgi:
Jaan Välimaa, Puuviljade ja marjade töötlemine naturaalmahladeks,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1951, hind: 4,00 eurot
Jaan Välimaa, Kalatoidud,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1964, hind: 3,50 eurot
Jaan Välimaa, Kalatoidud,
Valgus, 1966, hind: 3,50 eurot
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Britt Paju, Ümber laua. Meeleolukad eined pere ja sõpradega,
Rahva Raamat AS, 2021, hind: 17,00 eurot
Toivo Niiberg, Priit Põldma, Aia- ja metsasaaduste säilitamine. Hapendamine,
Maalehe Raamat, 1997, hind: 7,00 eurot
Peeter Kard, Kehva aja kokaraamat,
Perona, 1991, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, 33 toitu kloostri moodi,
Perona, 1991, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, Hoidised aedviljadest,
kirjandusühistu Teadus, 1992, hind: 4,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek ja Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1965, hind: 7,00 eurot
Karupoeg Puhhi kokaraamat,
Egmont Estonia, 2001, hind: 6,00 eurot
Tuuli Mathisen, Suupisted,
Varrak, 2017, hind: 19,00 eurot
Salme Masso, Seenetoidud,
Valgus, 1972, hind: 2,00 eurot
Vesta Reest, Minu köök. Toit talust ja turult,
Varrak, 2012, hind: 15,00 eurot
Kokaraamatud all on 2274 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!