Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Sulatatud juustAutor(id): Koostanud Selma Vitsur
Kujundaja: Erich Tali
Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 1972
Originaalkeel:
Lehekülgi: 32
Seisukord: veidi kulunud kaaned, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 140x210 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
SEE KASUTATUD RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 037
Sisu:
*Mida arvame sulatatud juustudest?
*Sulatatud juustu leidub iga maitse tarvis
*Millest tuleb nimetus sulatatud juust
*Toiteväärtusest veelgi täpsemalt
*Sulatatud 'Uus juust'
*Suitsujuust
*Sulatatud köömnejuust
*Sulatatud piprajuust
*Sulatatud tomatijuust
*Sulatatud Läti juust
*Sulatatud Kostromaa juust
*Sulatatud juust 'Neeva'
*Sulatatud juust 'Sõprus'
*Sulatatud juust 'Suvi'
*Sulatatud juust 'Valgerand'
*Sulatatud juust 'Merevaik'
*Huvitav teada, soovitav meeles pidada
*Retsepte
*Erilisi maiuspalu
Märksõnad:
Eesti NSV Liha- ja Piimatööstuse Ministeerium, Konstrueerimise ja Tehnoloogia Büroo
juust
sulatatud juust
reklaamtrükised
toiduretseptid
Hind:
2,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Louise Avery, Kombucha ehk teeseenejook,
Koolibri, 2018, hind: 11,00 eurot
Linda Petti, Hiina köök,
Ilmavalgus, 1995, hind: 5,00 eurot
Koostanud: Anne Kangur, Maitsvad liharoad. Üle 250 huvitava retsepti,
Odamees, 2012, hind: 7,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Sille Varblane, Kokkuhoiu kokaraamat,
Tammerraamat, 2009, hind: 15,00 eurot
Britt Paju, Ümber laua. Meeleolukad eined pere ja sõpradega,
Rahva Raamat AS, 2021, hind: 17,00 eurot
Toivo Niiberg, Priit Põldma, Aia- ja metsasaaduste säilitamine. Hapendamine,
Maalehe Raamat, 1997, hind: 7,00 eurot
Peeter Kard, Kehva aja kokaraamat,
Perona, 1991, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, 33 toitu kloostri moodi,
Perona, 1991, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, Hoidised aedviljadest,
kirjandusühistu Teadus, 1992, hind: 4,00 eurot
Kokaraamatud all on 2274 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!