Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Soolased hoidisedAutor(id): Koostanud: Silvi Kohu
Kirjastus: ATA-Raamat
Linn: Tartu
Aasta: 2000
Originaalkeel:
Lehekülgi: 160
Sari: Minikokaraamat
Seisukord: kohati kulunud kaaned, pisut katkine selg, sisu normaalses korras, pühendus sees
Mõõdud: 113 × 172 mm
Suurus: taskuformaadis, kõvas köites
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 236
Köögivili hapendatult, soolatult, marineeritult. Seenehoidised. Marja- ja puuviljasalatid. Segasalatid. Supid. Maitselisandid
Sellest raamatust saab teada, kuidas:
- marineerida, hapendada, soolata köögivilja (kurke, tomateid, kapsast, maguspipart jpm)
- valmistada köögiviljamiksusid
- teha talvevaruks segasalateid, purgisuppe
- hoidistada seeni
- keeta talveks puuvilja- ja marjasalateid
- panna purki kastmeid, ketšupeid, püreesid, maitsesegusid
- kuivatada maitsetaimi, seeni ja maitseköögivilja
See raamat aitab võtta kargesse talvepäeva kaasa tükikese suve.
hoidised, soolamine, hapendamine, marineerimine, säilitamine, köögiviljad, puuviljad, marjad, seened, kokaraamatud
Sari: Minikokaraamat
Hind:
6,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Britt Paju, Ümber laua. Meeleolukad eined pere ja sõpradega,
Rahva Raamat AS, 2021, hind: 17,00 eurot
Toivo Niiberg, Priit Põldma, Aia- ja metsasaaduste säilitamine. Hapendamine,
Maalehe Raamat, 1997, hind: 7,00 eurot
Peeter Kard, Kehva aja kokaraamat,
Perona, 1991, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, 33 toitu kloostri moodi,
Perona, 1991, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, Hoidised aedviljadest,
kirjandusühistu Teadus, 1992, hind: 4,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek ja Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1965, hind: 7,00 eurot
Karupoeg Puhhi kokaraamat,
Egmont Estonia, 2001, hind: 6,00 eurot
Tuuli Mathisen, Suupisted,
Varrak, 2017, hind: 19,00 eurot
Salme Masso, Seenetoidud,
Valgus, 1972, hind: 2,00 eurot
Vesta Reest, Minu köök. Toit talust ja turult,
Varrak, 2012, hind: 15,00 eurot
Kokaraamatud all on 2274 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!