Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Toiduvalmistamise tehnoloogiaAutor(id): Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov
Kujundaja: K. Vanaveski
Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 1968
Originaalkeel: vene keel
Tõlkija: M. Klement, A. Vakk, E. Saari
Lehekülgi: 340
Seisukord: kohati kulunud kaaned, pisut määrdunud lehtede alumised servad, sisu normaalses korras
Mõõdud: 150x220 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 050
Raamat käsitleb toiduvalmistamise tehnoloogia põhiküsimusi. Nende hulgas antakse lühike ülevaade toiduainete muutustest kuumtöötlemise protsessides, toiduainete toiduks ettevalmistamist roarühmade kaupa. Samuti on siin peatükk dieettoitlustamisest koos dieetide iseloomustuste ja toitude valmistamise eri viisidega. Raamat sobib õpikuks vastava eriala õpetamisel koolides.
Märksõnad:
toiduvalmistamine
toitlustamine
Hind:
8,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Pille Enden, Angeelika Kang, Lia Virkus, 100 kooki Pereköögist,
Ajakirjade Kirjastus, 2002, hind: 11,00 eurot
Sami Malila, Muumimamma kokaraamat,
Sinisukk, 1995, hind: 8,00 eurot
Klassikalised road,
Odamees, 2016, hind: 9,00 eurot
Koostanud Olga Kask, Kokakunst,
1993, hind: 5,00 eurot
Koostanud M. Mägi ja G. Sokolinskaja, Linnuliharoad,
Leko, 1994, hind: 3,50 eurot
Toivo Niiberg, Aiasaaduste ja seente hapendamine,
Eesti Ühing ''Teadus'', 1991, hind: 5,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 5,00 eurot
koostaja Merike Kask, Teeme ise: liha, kala, marjad, puu- ja köögiviljad, seened, leib, sai, piim, piimatooted, joogid, maitsetaimed,
Agitaator, 2010, hind: 12,00 eurot
koostaja Aivar Hanson ; toimetaja Angeelika Kang, Kokteil. Moodsad kokteilid Eesti ja Soome parimatelt baarmenitelt,
Eesti Ekspress, 2010, hind: 11,00 eurot
Sonja Carlsson, Dieetküpsetised,
Sinisukk, 2001, hind: 4,00 eurot
Kokaraamatud all on 2264 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!