Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Atlandi kalu toiduksAutor(id): S. Vitsur
Kujundaja: J. Nikkarinen
Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 1969
Originaalkeel:
Lehekülgi: 256
Seisukord: kasutatud raamat, kaaned ja nurgad veidi kulunud
Mõõdud: 132 × 205 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 043
Hind:
2,20 EUROtsing autori järgi:
Selma Vitsur, Atlandi kalu toiduks,
Valgus, 1967, hind: 2,50 eurot
S. Vitsur, Miks lahjad piimatooted on kasulikud,
Valgus, 1974, hind: 4,00 eurot
Koostanud: Elle Reeder, Selma Vitsur, Igast konservist maitsev roog,
Valgus, 1970, hind: 5,00 eurot
Koostanud Selma Vitsur, Neli lindu- kui palju roogi!,
Valgus, 1976, hind: 2,50 eurot
Koostanud Selma Vitsur, Sulatatud juust,
Valgus, 1972, hind: 2,00 eurot
E. Vitsur, Ants Kala, Väliskapitali osalusega ettevõtted Eestis: kordaminekud, probleemid ja perspektiivid,
Eesti Teaduste Akadeemia, 1993
Endel Vitsur, Välisinvesteeringute ja välislaenude efektiivsuse suurendamine Eesti majanduses,
Eesti Majanduse Instituut, 1998
Aivo Reiner ja Endel Vitsur, Sotsialistlik tootmiskoondis,
Valgus, 1974
Koostanud: S. Vitsur, Keeduvorstid,
Valgus, 1973
Koostanud: S. Vitsur, Juust meie toidulaual,
ETKVL Kaubandusliku Reklaami Valitsus,
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Peeter Kard, Jahimehe köök. Toite ulukilihast,
Valgus, 1992, hind: 13,00 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Pannkoogid. Soolased ja magusad,
Ata-Raamat, 2002, hind: 6,00 eurot
Koostanud: Silvi Kohu, Koogid. Plaadikoogid, vormikoogid, keeksid,
AS ATA, 1993, hind: 8,00 eurot
Linda Petti, Tomat ja tema sugulased,
Varrak, 1993, hind: 3,00 eurot
Ants Sossi, Jookide valmistamine kodusel teel,
Maalehe Raamat, 2001, hind: 8,00 eurot
Rosalba Gioffrè, Mollie Thomson, Sara Vignozzi, Risotod,
Sinisukk, 2002, hind: 3,00 eurot
tekst: Mollie Thomson, Rosalba Gioffrè, Sara Vignozzi; toimetanud Marika Flaur, Pastakastmed,
Sinisukk, 2002, hind: 3,00 eurot
toimetanud Elle Ojasaar ja Mall Vaasma, Hull seente järele. Kogumik seenehõrgutisi,
Sinisukk, 2003, hind: 19,00 eurot
Virve Karu (koostaja), Teeme ise,
hind: 5,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Kokaraamatud all on 2313 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!