Teema: Joogid
Pealkiri:
Puuvilja- ja marjaveini valmistamise õpetus. Praktiline käsiraamat puuvilja- ja marjaveini valmistamiseks väiketööstusele ja koduseks otstarbeks. 41 joonisega tekstisAutor(id): V. J. Sõtsjanko
Kirjastus: Loodus
Linn: Tartu
Aasta: 1931
Originaalkeel:
Lehekülgi: 80
Seisukord: kohati kulunud ja määrdunud kaaned, pisut määrdunud lehed, sisu olemas ja loetav
Mõõdud: 145 × 215 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Sisu:
Sissejuhatus
Käärimisprotsess
Veinimahla valmistamine
Mahla käärimine
Mahla käärimine dr. Aumanni süsteemi järele
Mahla eest hoolitsemine pärast peakäärimist
Puuvilja-veini valmistamine
Marjaveini valmistamine
Vahuveini valmistamine
Veini vead ja haigused. Veini pastöriseerimine
3., trükk. Esitrükk: Tartu : Loodus, 1927
Märksõnad:
koduvein
tootmine
veinitööstus
käsiraamatud
Hind:
15,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Britt Paju, Ümber laua. Meeleolukad eined pere ja sõpradega,
Rahva Raamat AS, 2021, hind: 17,00 eurot
Toivo Niiberg, Priit Põldma, Aia- ja metsasaaduste säilitamine. Hapendamine,
Maalehe Raamat, 1997, hind: 7,00 eurot
Peeter Kard, Kehva aja kokaraamat,
Perona, 1991, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, 33 toitu kloostri moodi,
Perona, 1991, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, Hoidised aedviljadest,
kirjandusühistu Teadus, 1992, hind: 4,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek ja Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1965, hind: 7,00 eurot
Karupoeg Puhhi kokaraamat,
Egmont Estonia, 2001, hind: 6,00 eurot
Tuuli Mathisen, Suupisted,
Varrak, 2017, hind: 19,00 eurot
Salme Masso, Seenetoidud,
Valgus, 1972, hind: 2,00 eurot
Vesta Reest, Minu köök. Toit talust ja turult,
Varrak, 2012, hind: 15,00 eurot
Kokaraamatud all on 2274 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!