Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Suur kokaraamat. Kulinaarne avastusreis. Rohkem kui 800 retseptiAutor(id):
Kirjastus: Sinisukk
Linn: Tallinn
Aasta: 2002
Originaalkeel:
Tõlkija: Merike Kass
ISBN: 9985735633
Lehekülgi: 400
Seisukord: pisut kulunud kaaned, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 228 × 282 mm
Suurus: suures formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
On sul lusti asuda kulinaarsele avastusreisile? Sellest kaunite fotodega suurest kokaraamatust leiad nii tuntud põhiretseptid, rahvusvahelise köögi klassikalised road kui palju uudseid ja põnevaid ideid ning näpunäiteid maitsvate toitude valmistamiseks. Õpetame keetma isuäratavaid suppe ja kastmeid, küpsetama põnevaid ja hõrke liha- ning vormiroogasid, valmistama tervislikke salateid ja köögiviljatoite, magustoitude peatükis tutvustame ka hinnatumaid juustusorte. Põnevat avastamist ja head isu!
Originaali pealkiri: Dr. Oetker, Das Grosse Kochbuch
Märksõnad:
kokaraamatud
Hind:
18,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Peeter Kard, Jahimehe köök. Toite ulukilihast,
Valgus, 1992, hind: 13,00 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Pannkoogid. Soolased ja magusad,
Ata-Raamat, 2002, hind: 6,00 eurot
Koostanud: Silvi Kohu, Koogid. Plaadikoogid, vormikoogid, keeksid,
AS ATA, 1993, hind: 8,00 eurot
Linda Petti, Tomat ja tema sugulased,
Varrak, 1993, hind: 3,00 eurot
Ants Sossi, Jookide valmistamine kodusel teel,
Maalehe Raamat, 2001, hind: 8,00 eurot
Rosalba Gioffrè, Mollie Thomson, Sara Vignozzi, Risotod,
Sinisukk, 2002, hind: 3,00 eurot
tekst: Mollie Thomson, Rosalba Gioffrè, Sara Vignozzi; toimetanud Marika Flaur, Pastakastmed,
Sinisukk, 2002, hind: 3,00 eurot
toimetanud Elle Ojasaar ja Mall Vaasma, Hull seente järele. Kogumik seenehõrgutisi,
Sinisukk, 2003, hind: 19,00 eurot
Virve Karu (koostaja), Teeme ise,
hind: 5,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Kokaraamatud all on 2313 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!