Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Minu prantsuse toidud EestisAutor(id): Anne Labrosse
Kujundaja: Veiko Tammjärv
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2008
Originaalkeel:
ISBN: 9789949443598
Lehekülgi: 248
Sari: Oma Maitse
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 174 × 247 mm
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Raamatuga teeb Prantsuse suursaadiku abikaasa Anne Labrosse Eestile kulinaarse kummarduse. Lähipiirkonna toiduvaliku veendunud austajana on ta valinud siia oma lemmikretseptid, mida iseloomustavad klassikaline lähenemine ja lihtsus ning kohalikud toiduained, millest nii mõnigi mõjub Eesti köögile ja tegijate kokanduskirele värskendavalt. Retsepte jagub eelroogadest magustoitudeni, lisaks jagab autor oma kogemuste põhjal hulgaliselt soovitusi.
Sari: Oma Maitse
Hind:
16,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Koostanud Silvi Kohu, Pannkoogid. Soolased ja magusad,
Ata-Raamat, 2002, hind: 6,00 eurot
Toomas Tiivel, Maailma napsid,
Kammerdisain OÜ, 2016, hind: 23,00 eurot
Colin Grodnik, Debbie Grodnik, 365 suppi. Erinev supp aasta igaks päevaks,
Odamees, 2005, hind: 8,00 eurot
Marika Vingissar, Kokkuhoiu kokaraamat [50 retsepti],
Ühinenud Ajakirjad, 2021, hind: 5,00 eurot
Koostanud Maria Kagan, Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (1. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot
Maria Kagan (koostaja), Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (2. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot
Angeelika Kang, Süües terveks ja kauniks! Oled see, mida sööd,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 8,00 eurot
koostajad: Julia Kornejeva, Irina Krivorukova; teksti autor: Julia Kornejeva; toimetaja: Pia Ehasalu, Peeter I kokaraamat,
Tallinna Linnamuuseum, 2022, hind: 14,00 eurot
Roland Gööck, Tee. 50 retsepti kogu maailmast Hans Joachim Döbbelini fotodega,
Avita, 2001, hind: 10,00 eurot
Aive Luigela, Hoidised,
Varrak, 2010, hind: 26,00 eurot
Kokaraamatud all on 2316 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!