Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Kuldaväärt kanaAutor(id): August Alop, Martti Koppel
Kujundaja: Kertu Peet
Kirjastus: Erahariduskeskus
Linn:
Aasta: 2000
Originaalkeel:
Lehekülgi: 66
Sari: Soolatera
Seisukord: pisut kulunud kaaned, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 149 × 214 mm
Suurus: piklikus tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
#T145# RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 197
See käepärane ja väike raamat on kummardus ühele toiduklassikuist - kanale. Raamatusarja «Soolatera» esimene raamat kannab endas ideed pakkuda uusi ja vahvaid ideid köögiproffide pilgu ja käe läbi.
Martii Koppel on pikka aega töötanud meie edumeelsemate hotellide restoranides, paistnud silma julgete lahendustega tooraine sobitamisel ning suhtunud roogade värviküllusesse kui inspiratsiooni.
Road ja veinid sättis ühte tunnustatud veiniguru August Alop.
Eestlaste toidukultuur on viimastel aastatel väga palju muutunud - otsitakse õhinal kõike uut ja eksootilist. Samas suhtume oma traditsioonilistesse harjumustesse heas mõttes konservatiivseltki. Nii püüamegi raamatusarja koostades neid kahte asja liita, abiks oma ala tõeslised meistrid.
Sari: Soolatera
Hind:
4,50 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Koostanud Silvi Kohu, Pannkoogid. Soolased ja magusad,
Ata-Raamat, 2002, hind: 6,00 eurot
Toomas Tiivel, Maailma napsid,
Kammerdisain OÜ, 2016, hind: 23,00 eurot
Colin Grodnik, Debbie Grodnik, 365 suppi. Erinev supp aasta igaks päevaks,
Odamees, 2005, hind: 8,00 eurot
Marika Vingissar, Kokkuhoiu kokaraamat [50 retsepti],
Ühinenud Ajakirjad, 2021, hind: 5,00 eurot
Koostanud Maria Kagan, Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (1. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot
Maria Kagan (koostaja), Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (2. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot
Angeelika Kang, Süües terveks ja kauniks! Oled see, mida sööd,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 8,00 eurot
koostajad: Julia Kornejeva, Irina Krivorukova; teksti autor: Julia Kornejeva; toimetaja: Pia Ehasalu, Peeter I kokaraamat,
Tallinna Linnamuuseum, 2022, hind: 14,00 eurot
Roland Gööck, Tee. 50 retsepti kogu maailmast Hans Joachim Döbbelini fotodega,
Avita, 2001, hind: 10,00 eurot
Aive Luigela, Hoidised,
Varrak, 2010, hind: 26,00 eurot
Kokaraamatud all on 2316 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!