Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Maailma toiduained. TaskuentsüklopeediaAutor(id): François Fortin ja Martine Podesto
Kujundaja: Louis Bedoin, Josée Noiseux ja Anne Tremblay
Kirjastus: Tea
Linn:
Aasta: 2009
Originaalkeel:
ISBN: 9789985718483
Lehekülgi: 616
Seisukord: heas korras uus raamat kirjastusest.
Suurus: tavaformaadis ja pehmes köites raamat.
Sisu:
Käepärases formaadis asjalikult illustreeritud entsüklopeedia sisaldab kasulikku teavet enam kui tuhande nii Eestis tuntud kui võõrapärase toiduaine kohta. Värvikoodi abil kergesti eristuvates peatükkides kirjeldatakse toiduainete päritolu ja liike, toitainete sisaldust, antakse soovitusi ostmiseks, kasutamiseks ning säilitamiseks. See on praktiline abiline toidusõbrale nii kodus, kaupluses kui reisil, andes tuge ka tervislikuks toitumiseks ning toiduainetega seotud terviseriskide ennetamiseks. Professionaalil aitab teos teadmisi täpsustada ning silmaringi avardada. Taskuentsüklopeedia on mugavalt kaasaskantavas formaadis järg populaarsele ning 2006. aasta parimaks Eesti tõlkekokaraamatuks tunnistatud ”Maailma toiduainete entsüklopeediale”.
Uus raamat kirjastusest Tea, 2009a.
Hind: -

Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Maailma toiduained. Taskuentsüklopeedia, François Fortin ja Martine Podesto, Tea 2009Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Koostanud Maria Kagan, Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (1. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot
Maria Kagan (koostaja), Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (2. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Angeelika Kang, Süües terveks ja kauniks! Oled see, mida sööd,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 8,00 eurot
koostajad: Julia Kornejeva, Irina Krivorukova; teksti autor: Julia Kornejeva; toimetaja: Pia Ehasalu, Peeter I kokaraamat,
Tallinna Linnamuuseum, 2022, hind: 14,00 eurot
Roland Gööck, Tee. 50 retsepti kogu maailmast Hans Joachim Döbbelini fotodega,
Avita, 2001, hind: 10,00 eurot
Aive Luigela, Hoidised,
Varrak, 2010, hind: 26,00 eurot
Koostanud: Silvi Kohu, Rootsi laud kodusel peol,
ATA-Raamat, 1999, hind: 5,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Pille Enden, Tiina Lebane ja Lia Virkus, Taimetoidud kõigile,
Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 17,00 eurot
Kokaraamatud all on 2316 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!