Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Jamie teebAutor(id): Jamie Oliver
Kirjastus: Pegasus
Linn: Tallinn
Aasta: 2014
Originaalkeel:
ISBN: 9789949531349
Lehekülgi: 360
Seisukord: normaalses korras kasutatud raamat
Mõõdud: 245x189 mm
Suurus: tavaformaadis ja kõvade kaantega raamat
Sisu:
Põgeneja lõbusad retseptid
Minu uus raamat pakub teile reaalsusest põgeneja lustlikke retsepte. Sellesse seikluslikku kokaraamatusse on kogutud parimad palad nendest põnevatest riikidest, mida olen hiljuti külastanud, aga ka täiesti uued road, mida olen valmistanud ümbritsevaid mõjutusi arvestades. Olen võtnud nendest imekaunitest paikadest mõned tuntud ja huvitavad road ning neid veidi mugandanud, et saaksite omaenda koduköögis kerge vaevaga teha ehedaid Hispaania paellasid, Maroko tajine´e ja Itaalia risotosid.
Tänapäeval on tihti odavam lennata nädalalõpuks teise riiki kui hüpata rongile ja sõita avastama oma kodukandi erinevaid piirkondi. Ma ei ütle, et me peaks seda kogu aeg tegema, kuid aeg-ajalt on lausa imetore võtta süda rindu, igapäevarutiinist põgeneda ja ammutada endasse teiste rahvaste kultuuri. Piisab üksnes mujale sõitmisest ja nende fantastiliste maitsete, inimeste ja kohtade avastamisest, mis asuvad kõigest paari tunni kaugusel sinu majauksest.
Seega, kui oled kaalunud mõnda kindlasse kohta sõitmist, aga ei ole veel jõudnud piletit broneerida, siis soovitan sul seda teha! Sa tuled tagasi optimistlikuna, täis ilusaid mälestusi, rääkimata ideedest maitsvate toitude valmistamiseks. Kuniks sa aga pole seda teinud, luba sellel raamatul tutvustada endale mõningaid fantastilisi uusi retsepte ja maitseid, mida mina olen avastanud, ning vahest isegi viia sind uuesti kokku retseptidega, mida sa oled oma puhkustel armastanud ja nautinud, aga pole kunagi osanud ise teha!
Jamie Oliver alustas söögivalmistamist 8-aastaselt oma vanemate pubis, Essexis Claveringis asuvas kohas nimega The Cricketeers, ja on töötanud end maailma tippkokkade sekka.
Ta asutas Londonis restorani Fifteen ja sellega seotud heategevusühingu Fifteen Foundation, mis koolitab kokkadeks raskesse olukorda sattunud noori. Praegu on üle maailma kokku kolm Fifteen restorani: Cornwallis, Amsterdamis ja Melbourne´is.
Jamie on avanud Suurbritannias ka keti äripiirkondades asuvaid restorane nimega Jamie Itaalia.
2005. aastal viis Jamie Inglismaal läbi kampaania koolilõunate kvaliteedi parandamiseks ning sundis läbi liikumise Feed Me Better valitsust olulisel määral senist poliitikat muutma.
Jamie avaldab oma väljaandeid nii Inglismaal kui ka kõikjal üle maailma, samuti omaenda ajakirjas Jamie Magazine. Ta elab Londonis ja Essexis koos oma naise Joolsi ja nelja lapse, Poppy, Daisy, Petali ja Buddyga.
Originaali pealkiri: Jamie does. Eesti keeles
Märksõnad: kokaraamatud
Hind: -
Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Jamie teeb, Jamie Oliver, Pegasus 2014Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1966, hind: 7,50 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat,
Valgus, 1984, hind: 9,50 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 4,50 eurot
Kätlin Vainola. Toimetanud Esta Hainsalu, Meie pere kala-aabits,
Menu, 2017, hind: 8,00 eurot
Anni Arro, Salatid, pirukad, suupisted,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 10,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Karin Padernik, Köögiviljatoidud,
Põllumajandusliku Kirjastusühistu Agronoom Kirjastus, 1943, hind: 5,00 eurot
Suur kokaraamat,
Varrak, 2003, hind: 25,00 eurot
Lia Virkus, Nelly Vahtramaa, Tatratoidud 2. Toortatratornidest küpsisetordini,
Ajakirjade Kirjastus, 2016, hind: 13,00 eurot
Adeline Tannbaum, Keedu- ja majapidamis-juht. 25-a. juubeli väljaanne,
1926, hind: 16,00 eurot
Kokaraamatud all on 2274 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!