Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Ravitoitude kokaraamat. Kuidas toidu abil terveks saada ja terveks jäädaAutor(id): Koostanud: Klaire Kolmann ja Kairi-Kaia Truusa
Kujundaja: Laura Kangur
Kirjastus: Agitaator
Linn: Tallinn
Aasta: 2012
Originaalkeel:
ISBN: 9789949905690
Lehekülgi: 390
Seisukord: heas korras raamat
Mõõdud: 203x145 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Raamatu alguses on toodud ülevaade tervisliku toitumise põhimõtetest – aja jooksul on needki muutunud, sest viimaste aastakümnete jooksul on järjest enam ja enam läbi viidud uuringuid erinevate toiduainete mõjust ja koos- mõjust. Seejärel vaatame lähemalt, milliseid maitsetaimi ja vürtse oma köögiriiulisse varuda, kuidas erinevaid maitsetaimi säilitada ning kuidas teha toidu maitsestamine võimalikult huvitavaks ja mitmekesiseks. Raamat on ülesehitatud peatükkide kaupa. Igas peatükis vaatame me teatud vaevust või haigust, mille puhul mängib lisaks ravile medikamentidega olulist rolli ka toitumine. Kõigepealt tutvustame üldiseid toitumisnõuandeid, seejärel vaatame täpsemalt, milliseid toiduaineid eelistada ja milliseid vältida ning milliste maitsetaimede ja vürtsidega antud vaevuse puhul oma toitusid maitsestada. Lisaks oleme toonud täpsed juhised, milliseid toiduaineid teatud haiguste ja vaevuste puhul tarbida, ning milliseid maitsetaimi, vürtse ja maitseaineid toitudele lisada.
Meie usume, et tervistav toit ei pea olema maitsetu, vaid see on vägagi maitsev ja mitmekesine!
Märksõnad:
haigused
toitumine
tervislik toitumine
toiduained
maitseained
dieettoidud
tervisenõuanded
kokaraamatud
Hind: -

Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Ravitoitude kokaraamat. Kuidas toidu abil terveks saada ja terveks jääda, Koostanud: Klaire Kolmann ja Kairi-Kaia Truusa, Agitaator 2012Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Koostanud Silvi Kohu, Pannkoogid. Soolased ja magusad,
Ata-Raamat, 2002, hind: 6,00 eurot
Toomas Tiivel, Maailma napsid,
Kammerdisain OÜ, 2016, hind: 23,00 eurot
Colin Grodnik, Debbie Grodnik, 365 suppi. Erinev supp aasta igaks päevaks,
Odamees, 2005, hind: 8,00 eurot
Marika Vingissar, Kokkuhoiu kokaraamat [50 retsepti],
Ühinenud Ajakirjad, 2021, hind: 5,00 eurot
Koostanud Maria Kagan, Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (1. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot
Maria Kagan (koostaja), Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (2. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot
Angeelika Kang, Süües terveks ja kauniks! Oled see, mida sööd,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 8,00 eurot
koostajad: Julia Kornejeva, Irina Krivorukova; teksti autor: Julia Kornejeva; toimetaja: Pia Ehasalu, Peeter I kokaraamat,
Tallinna Linnamuuseum, 2022, hind: 14,00 eurot
Roland Gööck, Tee. 50 retsepti kogu maailmast Hans Joachim Döbbelini fotodega,
Avita, 2001, hind: 10,00 eurot
Aive Luigela, Hoidised,
Varrak, 2010, hind: 26,00 eurot
Kokaraamatud all on 2316 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!