Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Toit. Mida ja kuidas süüa?Autor(id): Mai Maser
Kujundaja: Marge Pervik-Kaal
Kirjastus: Ühinenud Ajakirjad
Linn: Tallinn
Aasta: 2023
Originaalkeel:
ISBN: 9789916715468
Lehekülgi: 256
Seisukord: heas korras uus raamat kirjastusest
Mõõdud: 220x165
Suurus: Pehmekaaneline
Sisu:
Selle raamatu saame teele panna keskmiselt 3-5 päeva jooksul peale raha laekumist meie arvele.
Raamatust leiab ülevaate teaduspõhistest toiduvalikutest ja erinevate toitude kombineerimise vajadusest igal söögikorral, eriti aga päeva ja nädala jooksul. Ainult selliselt on võimalik toiduga saada kõiki eluks vajalikke valke-rasvu-süsivesikuid ja mikrotoitaineid, kuna need on taimsetes ja loomsetes toiduainetes olemas, aga eri kogustes ja vahekordades.
"Toit. Mida ja kuidas süüa?" on lühikokkuvõte toitainete paljususest ja igapäevase toiduvaliku kirevusest. Oluline on teada põhimõtteid ja osata teha sobivaid valikuid nii, et ei peaks igat grammi täpselt arvestama.
Organism oma keerukuses tuleb hästi toime, kui õppida teda kuulama ja toetama. Püüdkem ennast hoida harituna ja pikendada mitte eluiga, vaid tervena elatud aastaid!
Mai Maser on arst, toitumisteadlane ja Tartu Ülikooli emeriitdotsent. Ta on Toitumisteaduse Seltsi üks rajajatest, Eesti Tervisedenduse Ühingu ja Eesti Akadeemiliste Naiste Ühingu auliige. Dr Maser on aastaid osalenud ka Eesti toitumis- ja liikumissoovituste koostamise töörühmades ja osalenud Eesti parima toiduaine valimise žüriides. Mai Maser on mitmete toitumisalaste raamatute, sealhulgas ka menuki "Kogu pere kokaraamat" autor.
Märksõnad:
Ühinenud Ajakirjad
Marge Pervik-Kaal
kokaraamatud
Hind: -
Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Toit. Mida ja kuidas süüa?, Mai Maser, Ühinenud Ajakirjad 2023Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Kätlin Vainola. Toimetanud Esta Hainsalu, Meie pere kala-aabits,
Menu, 2017, hind: 8,00 eurot
Anni Arro, Salatid, pirukad, suupisted,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 10,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Karin Padernik, Köögiviljatoidud,
Põllumajandusliku Kirjastusühistu Agronoom Kirjastus, 1943, hind: 5,00 eurot
Suur kokaraamat,
Varrak, 2003, hind: 25,00 eurot
Lia Virkus, Nelly Vahtramaa, Tatratoidud 2. Toortatratornidest küpsisetordini,
Ajakirjade Kirjastus, 2016, hind: 13,00 eurot
Adeline Tannbaum, Keedu- ja majapidamis-juht. 25-a. juubeli väljaanne,
1926, hind: 16,00 eurot
Koostanud Jüri Liiv, Minu vanaema mikrolaineahi. Raamat neile, kes armastavad hästi süüa, kel pole kodus valge põlle ja supikulbiga vanaema, kuid on mikrolaineahi,
Inorek, 1994, hind: 4,00 eurot
Eve Kuslap, Korilase kokaraamat: seened,
Nõiaraamat, 2004, hind: 8,00 eurot
Irma Järvinen, Lasse Kosonen, Marita Joutjärvi, Parimad söögiseened ja maitsvaimad seenehõrgutised,
Sinisukk, 1999, hind: 22,00 eurot
Kokaraamatud all on 2274 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!