Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Praetud lihatoidudAutor(id):
Kirjastus: International Masters Publishers AB
Linn:
Aasta: 2012
Originaalkeel:
ISBN: 9789955610502
Lehekülgi: 64
Sari: Maitseid maailmast. Retseptide kuldsari
Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 170 × 205 mm
Suurus: tavaformaadis kõvade kaantega
Sisu:
#T213# RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 130
Sari: Maitseid maailmast. Retseptide kuldsari
Veise-, sea-, lamba-, vasikaliha – aga võib-olla linnuliha? Sellest raamatust leiad palju maitsvaid, pannil valmistatud liharoogasid, mis sobivad pakkumiseks igal puhul – nii lõunasöögiks koos perega kui ka elegantseks õhtusöögiks tuttavatele.
Hind:
5,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Salme Masso, Seenetoidud,
Valgus, 1972, hind: 2,00 eurot
Vesta Reest, Minu köök. Toit talust ja turult,
Varrak, 2012, hind: 15,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek ja Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1965, hind: 7,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1966, hind: 7,50 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat,
Valgus, 1984, hind: 9,50 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 4,50 eurot
Kätlin Vainola. Toimetanud Esta Hainsalu, Meie pere kala-aabits,
Menu, 2017, hind: 8,00 eurot
Anni Arro, Salatid, pirukad, suupisted,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 10,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Karin Padernik, Köögiviljatoidud,
Põllumajandusliku Kirjastusühistu Agronoom Kirjastus, 1943, hind: 5,00 eurot
Kokaraamatud all on 2274 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!