Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
50 pajaroogaAutor(id): Sarah Edmonds
Kujundaja: Joyce Chester
Kirjastus: Varrak
Linn: Tallinn
Aasta: 1999
Originaalkeel: inglise keel
Tõlkija: Maire Suitsu
ISBN: 9985301358
Lehekülgi: 96
Seisukord: kaaned pisut kulunud, sisu korras
Mõõdud: 262 × 262 mm
Suurus: suures formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 265
50 hõlpsat rooga igaks juhtumiks traditsioonilised pajapraed ja hautised, esinduslikud supid, meelierutavad nuudlid ja pasta, hõrgud idamaised panniroad.
Kõrvuti niisuguse ajatu klassikaga nagu kana-ahjuroog või veise-pajapraad õllega trendikad idamaised stir-fry panniroad, vastupandamatu itaalia pasta ning põnevad vegetaarsed lõunaroad. Lisaks põhjalikele ja selgetele retseptidele uudsete toidu- ja maitseainete tutvustus, soovitused toiduvarude kohta ning ohtrasti asjatundlikku nõuannet köögitehnika ja vajalike töövahendite kohta. Rohkem kui 250 värvifotot on roogade õnnestumisel oluliseks abiks.
Märksõnad:
pajaroad
kokaraamatud
Hind:
10,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Salme Masso, Seenetoidud,
Valgus, 1972, hind: 2,00 eurot
Vesta Reest, Minu köök. Toit talust ja turult,
Varrak, 2012, hind: 15,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek ja Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1965, hind: 7,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1966, hind: 7,50 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 4,50 eurot
Kätlin Vainola. Toimetanud Esta Hainsalu, Meie pere kala-aabits,
Menu, 2017, hind: 8,00 eurot
Anni Arro, Salatid, pirukad, suupisted,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 10,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Karin Padernik, Köögiviljatoidud,
Põllumajandusliku Kirjastusühistu Agronoom Kirjastus, 1943, hind: 5,00 eurot
Suur kokaraamat,
Varrak, 2003, hind: 25,00 eurot
Kokaraamatud all on 2274 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!