Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Toiduvalmistamise tehnoloogia. Õpik tehnikumide jaoksAutor(id): Vassili Anufrijev, F. Nikašin, G. Skripkin
Kirjastus: Eesti Tarbijate Kooperatiivide Vabariiklik Liit
Linn: Tallinn
Aasta: 1953
Originaalkeel: vene keel
Tõlkija: A. Teder
Lehekülgi: 344
Seisukord: kaaned ja lehed pisut kulunud, paar kirjet sees
Suurus: tavaformaat, pehme köide
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 167
Korraldatud ühiskondlik toitlustamine annab rahvamajanduses töötavaile nõukogude naistele võimaluse säästa palju aega ühiskondlikuks tegevuseks, laste kasvatamiseks, õppimiseks.
Õpik ühiskondliku toitlustamise tehnikumide õpilastele.
Sisu:
Üldine osa
Toorainete algtöötlemine
Kuumtöötlemine
Roogade valmistamine, vormistamine ja väljastamine
Ravitoitlustamine
Märksõnad:
toitlustamine
toiduainetetehnoloogia
õpikud
Hind:
28,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Karupoeg Puhhi kokaraamat,
Egmont Estonia, 2001, hind: 6,00 eurot
Tuuli Mathisen, Suupisted,
Varrak, 2017, hind: 19,00 eurot
Salme Masso, Seenetoidud,
Valgus, 1972, hind: 2,00 eurot
Vesta Reest, Minu köök. Toit talust ja turult,
Varrak, 2012, hind: 15,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek ja Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1965, hind: 7,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1966, hind: 7,50 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 4,50 eurot
Kätlin Vainola. Toimetanud Esta Hainsalu, Meie pere kala-aabits,
Menu, 2017, hind: 8,00 eurot
Anni Arro, Salatid, pirukad, suupisted,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 10,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Kokaraamatud all on 2274 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!