Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Frantsila ürditalu taimetoidu kokaraamat. Üle 300 isuäratava, hõlpsasti valmiva ja väekate ürtidega maitsestatud retseptiAutor(id): Virpi Raipala-Cormier
Kirjastus: Lilleoru Keskus OÜ
Linn:
Aasta: 2014
Originaalkeel:
Tõlkija: Tiiu Väinsaar
ISBN: 9789949906079
Lehekülgi: 288
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 165x240
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Lõuna-Soomes asuva Frantsila maheürditalu rajaja Virpi Raipala-Cormier’raamatut on põhjanaabrid välja andnud üle kümne korra. Retsepte on Virpi kogunud enam kui 40 aastat – ajast, mil temast sai taimetoitlane. Talu juurde kuuluv Heaolu Keskus ja „Kehäkukka” taimetoidurestoran on maitsvaid taimeroogi aga pakkunud 1980. aastate algusest.
„Olen kindel, et minu taimetoidupere saab oma tervise eest olla tänulik tasakaalustatud, looduslähedaselt kasvatatud toiduainetele ja maitsetaimedele. Tooraine meie köögis on soodne, võimaluste piires kodumaine ning seda on hõlbus ja kiire valmistada!” kinnitab raamatu autor, tunnustatud taimetark Virpi Raipala-Cormier. Aasta Naise tiitliga pärjatud Virpi asutatud Frantsila ürditalu on ravimtaimede maheviljeluse ja ökotoodete valmistamise teerajaja Põhjamaades.
Lilleoru keskuse ja Frantsila maheürditalu koostöö algas 1990ndate lõpus, kui eestlased käisid kohapeal ravim- ja maitsetaimede kasvatamist õppimas ning rajati Lilleoru maheürdiaed. Lilleoru taimetoiduköögis on Virpi kokaraamat olnud aastaid eeskujuks.
Raamatust leiab üle 300 isuäratava ja hõlpsasti valmiva retsepti, maitsetaimetarkusi ning küllaga kasulikke nippe ja vihjeid.
Originaali pealkiri Frantsilan yrttitilan kasviskeittokirja. Herkullisia, vaivattomia ja edullisia yrtein maustettuja ruokia ja leivonnaisia jokapäiväiseen ruoanlaittoon. Eesti keeles
Märksõnad:
Lilleoru Keskus OÜ
taimetoidud
ravimtaimed
kokaraamatud
Katrin Kaev
Hind: -

Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Frantsila ürditalu taimetoidu kokaraamat. Üle 300 isuäratava, hõlpsasti valmiva ja väekate ürtidega maitsestatud retsepti, Virpi Raipala-Cormier, Lilleoru Keskus OÜ 2014Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Colin Grodnik, Debbie Grodnik, 365 suppi. Erinev supp aasta igaks päevaks,
Odamees, 2005, hind: 8,00 eurot
Marika Vingissar, Kokkuhoiu kokaraamat [50 retsepti],
Ühinenud Ajakirjad, 2021, hind: 5,00 eurot
Koostanud Maria Kagan, Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (1. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot
Maria Kagan (koostaja), Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (2. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Angeelika Kang, Süües terveks ja kauniks! Oled see, mida sööd,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 8,00 eurot
koostajad: Julia Kornejeva, Irina Krivorukova; teksti autor: Julia Kornejeva; toimetaja: Pia Ehasalu, Peeter I kokaraamat,
Tallinna Linnamuuseum, 2022, hind: 14,00 eurot
Roland Gööck, Tee. 50 retsepti kogu maailmast Hans Joachim Döbbelini fotodega,
Avita, 2001, hind: 10,00 eurot
Aive Luigela, Hoidised,
Varrak, 2010, hind: 26,00 eurot
Koostanud: Silvi Kohu, Rootsi laud kodusel peol,
ATA-Raamat, 1999, hind: 5,00 eurot
Kokaraamatud all on 2316 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!