Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Valik toiduretsepteAutor(id): Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek ja Salme Masso
Kujundaja: Enno Otsing
Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 1965
Originaalkeel:
Lehekülgi: 208
Seisukord: kulunud kaaned, sisu normaalses seisukorras
Mõõdud: 134 × 206 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Käesolev raamat on mõeldud abistavaks materjaliks töötavale naisele koduse toitlustamise korraldamisel, menüüde koostamisel ja toitude valikul.
Raamat sisaldab ülevaate tervislikust toitumisest ning annab mõningaid praktilisi näpunäiteid toidu valmistamiseks ja toiduainete lühiajaliseks säilitamiseks.
Toiduretseptide valikul on lähtutud igapäevase toitlustamise otstarbekusest: on toodud vähem aega nõudvad toitude valmistamisviisid, arvestatud kättesaadavust hinnalt, rahvapärasust, täisväärtuslikkust ja mitmekülgsust. Väiksem osatähtsus on antud pidulikele toitudele, kuigi esitatud retseptidest on võimalik valida nii mõndagi ka peolaua jaoks.
Järgnevates peatükkides on toiduretseptid antud roarühmade järgi. Toiduainete hulk retseptis on arvestatud 4-5 inimesele.
Märksõnad:
toiduvalmistamine
kokaraamatud
Hind:
7,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Hans Sossi, Jookide valmistamine kodusel teel. Käsiraamat perenaistele ja koolidele juhatusega rohkem kui 100 maitsva joogi valmistamiseks,
1992, hind: 5,00 eurot
Köögivilja toidud,
Teadus, 1992, hind: 3,00 eurot
Peeter Kard, Soome köök,
1992, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, Itaalia köök,
1992, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, Aeduba,
1992, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, 33 toitu kloostri moodi,
Perona, 1991, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, 33 kevadsuppi,
Perona, 1991, hind: 3,50 eurot
Nadia Arumugam. Tõlke toimetanud Kai Nurmik, 1000 kastet, salsat, salatikastet ja dippi,
Varrak, 2014, hind: 23,00 eurot
Arvi Pitelkov, Silja Pitelkov, Grilliaabits. Grillimise ja BBQ põhitõed,
Rahva Raamat AS, 2018, hind: 20,00 eurot
Linda Petti, Prantsuse köök,
Ilmavalgus, 1995, hind: 8,00 eurot
Kokaraamatud all on 2266 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!