Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Jõulutoidud. Eesti retseptidAutor(id): retseptide autorid: Õile Aavik, Irina Arhipova, Terje Jürgens, Heli Kruusamägi, Marina Madisson, Inge Must, Elle Möller, Rosa Paimets, Ingrid Ploom, Elle Pool-Juhkanson, Katrin Rand, Inge Rego, Liia Saatre, Taisi Talviste, Sergei Tšekmarjov, Kadi Viks, Vi
Kirjastus: Ilo
Linn: Tallinn
Aasta: 2013
Originaalkeel:
ISBN: 9789949173006
Lehekülgi: 64
Sari: Ise tehtud, hästi tehtud!
Seisukord: heas korras uus raamat kirjastusest
Mõõdud: 210x145
Suurus: Pehmekaaneline
Sisu:
Selle raamatu saame teele panna keskmiselt 3-5 päeva jooksul peale raha laekumist meie arvele.
"Jõulud ja nende ootus on aasta rõõmsaim aeg. Piparkookide küpsetamise lõhn täidab juba mitu nädalat kogu maja. Sahvrist tuuakse välja sügisel metsast korjatud ja hoolikalt soolatud seened ning marineeritud kuuseriisikad, et teha salateid, mille maitse on teada juba lapsepõlvest peale ja mida saab süüa ainult suurte pühade aegu. Köögilauale ilmuvad vekitud paradiisiõunad ning kõrvitsa- ja peedisalatid. Jõululaupäeval aga täidab maja köögist tulev ahjuprae, särisevate verivorstide ja hautatud hapukapsaste isuäratav lõhn. Ja lõpuks täitub kogu maja jõulusaia lõhnaga ning jõuluõhtu võib alata.
Selle raamatu kaante vahele on kogutud igale perenaisele jõukohaseid traditsioonilisi jõulutoitude valmistamise retsepte ning uusi toiduvalmistamise suundi järgivaid moodsaid retsepte. Traditsioonilise jõuluprae kõrvale pakutakse peale hautatud hapukapsa mitmesuguseid huvitavaid lisandeid ja kastmeid, mis annavad igale toidule uue nüansi. Retseptid on koostanud Kuressaare Ametikooli, Põltsamaa Ametikooli, Pärnumaa Kutsehariduskeskuse ja Vana-Vigala Tehnika- ja Teeninduskooli kokaeriala õppejõud ning Kuusiku talu perenaine Rosa Paimets Viinistult.
"
Märksõnad:
TEA
Ise tehtud, hästi tehtud!
jõulutoidud
Eesti
toiduretseptid
Hind: -

Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Jõulutoidud. Eesti retseptid, retseptide autorid: Õile Aavik, Irina Arhipova, Terje Jürgens, Heli Kruusamägi, Marina Madisson, Inge Must, Elle Möller, Rosa Paimets, Ingrid Ploom, Elle Pool-Juhkanson, Katrin Rand, Inge Rego, Liia Saatre, Taisi Talviste, Sergei Tšekmarjov, Kadi Viks, Vi, Ilo 2013Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Toomas Tiivel, Maailma napsid,
Kammerdisain OÜ, 2016, hind: 23,00 eurot
Colin Grodnik, Debbie Grodnik, 365 suppi. Erinev supp aasta igaks päevaks,
Odamees, 2005, hind: 8,00 eurot
Marika Vingissar, Kokkuhoiu kokaraamat [50 retsepti],
Ühinenud Ajakirjad, 2021, hind: 5,00 eurot
Koostanud Maria Kagan, Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (1. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot
Maria Kagan (koostaja), Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (2. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Angeelika Kang, Süües terveks ja kauniks! Oled see, mida sööd,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 8,00 eurot
koostajad: Julia Kornejeva, Irina Krivorukova; teksti autor: Julia Kornejeva; toimetaja: Pia Ehasalu, Peeter I kokaraamat,
Tallinna Linnamuuseum, 2022, hind: 14,00 eurot
Roland Gööck, Tee. 50 retsepti kogu maailmast Hans Joachim Döbbelini fotodega,
Avita, 2001, hind: 10,00 eurot
Aive Luigela, Hoidised,
Varrak, 2010, hind: 26,00 eurot
Kokaraamatud all on 2316 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!