Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Kõik kokakunsti saladused. 1000 retsepti ja näpunäidetAutor(id): toimetanud Sylvie Girard ; tekstid: Stéphane Lagorce; toimetanud Kai Koks
Kujundaja: esikaas: Jacques Hennaux ja Irène de Moucheron
Kirjastus: Sinisukk
Linn: Tallinn
Aasta: 2007
Originaalkeel:
Tõlkija: Eele Roon
ISBN: 9789949143245
Lehekülgi: 720
Seisukord: heas korras raamat
Mõõdud: 230x230
Suurus: suures formaadis, kõvas köites
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 225
– Teos sisaldab üle tuhande üksikasjalikult selgitatud ja illustreeritud retsepti ning töövõtte.
– Raamatust leiab pea kõiksugu vajalikke nippe, mis võimaldavad täielikult vallata toiduvalmistamise kunsti: praemunast terriinini, papiljotist grillroani, koogist sufleeni, unustamata seejuures kastmeid ja kreeme...
– Retsepte leidub klassikalistest kõige moodsamateni. Õpetatakse õigesti keetma pastat ja tegema aasiapärast vokirooga, valmistama rasvaküpsetisi ja keediseid, chili con carme´t ja kalasuppi – kõik saab võimalikuks.
– Iga toit on kaunilt illustreeritud ja seda saadavad soovitused jookide valikuks.
Originaali pealkiri Complete art of cooking A-Z. Eesti keeles
Märksõnad:
Sinisukk
toiduvalmistamine
kokaraamatud
käsiraamatud
Hind:
20,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Koostanud Silvi Kohu, Pannkoogid. Soolased ja magusad,
Ata-Raamat, 2002, hind: 6,00 eurot
Toomas Tiivel, Maailma napsid,
Kammerdisain OÜ, 2016, hind: 23,00 eurot
Colin Grodnik, Debbie Grodnik, 365 suppi. Erinev supp aasta igaks päevaks,
Odamees, 2005, hind: 8,00 eurot
Marika Vingissar, Kokkuhoiu kokaraamat [50 retsepti],
Ühinenud Ajakirjad, 2021, hind: 5,00 eurot
Koostanud Maria Kagan, Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (1. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot
Maria Kagan (koostaja), Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (2. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Angeelika Kang, Süües terveks ja kauniks! Oled see, mida sööd,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 8,00 eurot
koostajad: Julia Kornejeva, Irina Krivorukova; teksti autor: Julia Kornejeva; toimetaja: Pia Ehasalu, Peeter I kokaraamat,
Tallinna Linnamuuseum, 2022, hind: 14,00 eurot
Roland Gööck, Tee. 50 retsepti kogu maailmast Hans Joachim Döbbelini fotodega,
Avita, 2001, hind: 10,00 eurot
Kokaraamatud all on 2316 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!