Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Klassikalised mereannidAutor(id): Anne Wilson
Kirjastus: Koolibri
Linn: Tallinn
Aasta: 2008
Originaalkeel: inglise keel
Tõlkija: Kadri Haljamaa
ISBN: 9789985021743
Lehekülgi: 64
Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 137 × 200 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
#T248# RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 237
Raamat sisaldab retsepte grillõhtute, igapäevatoitude ja eriliste sündmuste puhuks. Nüüd, mil kanaliha on saadaval fileena, grillituna või suitsutatuna, on see kujunenud ajahädas koka repertuaaris üheks kõige kiiremini valmistatavaks ja mitmekülgsemaks toiduaineks. Selles raamatus pakutakse retsepte mitme riigi rahvusköögist, samuti jagatakse soovitusi kanaliha säilitamiseks ja ettevalmistamiseks.
Originaali pealkiri Classic essentiel seafood. Eesti keeles
Märksõnad
kalatoidud
mereannid
kalatoidud
mereannid
kokaraamatud
Hind:
4,50 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Britt Paju, Ümber laua. Meeleolukad eined pere ja sõpradega,
Rahva Raamat AS, 2021, hind: 17,00 eurot
Toivo Niiberg, Priit Põldma, Aia- ja metsasaaduste säilitamine. Hapendamine,
Maalehe Raamat, 1997, hind: 7,00 eurot
Peeter Kard, Kehva aja kokaraamat,
Perona, 1991, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, 33 toitu kloostri moodi,
Perona, 1991, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, Hoidised aedviljadest,
kirjandusühistu Teadus, 1992, hind: 4,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek ja Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1965, hind: 7,00 eurot
Karupoeg Puhhi kokaraamat,
Egmont Estonia, 2001, hind: 6,00 eurot
Tuuli Mathisen, Suupisted,
Varrak, 2017, hind: 19,00 eurot
Salme Masso, Seenetoidud,
Valgus, 1972, hind: 2,00 eurot
Vesta Reest, Minu köök. Toit talust ja turult,
Varrak, 2012, hind: 15,00 eurot
Kokaraamatud all on 2274 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!