Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Jamie AmeerikaAutor(id): Jamie Oliver
Kujundaja: Jan Garshnek, fotod David Loftus
Kirjastus: Pegasus
Linn: Tallinn
Aasta: 2010
Originaalkeel: inglise keel
Tõlkija: Tiiu Kraut
ISBN: 978-9949-472-13-0
Lehekülgi: 359
Seisukord: pisut kulunud nurgad, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 195 × 252 mm
Suurus: suures formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Ameerika – kontrastide maa. Minu jaoks. See tähendas täiuslikku toiduretke, avastamaks erinevaid paiku, toiduaineid, söömiskultuuri ja –traditsioone. Tahtsin jõuda suurepärase Ameerika toidu põhiolemuseni, pääseda mööda rämpstoidust ja hiigelportsudest. Ma asusin teele teadmisega, et sellest tuleb äärmiselt inspireeriv reis. Ma ei eksinud... New Yorgist New Orleansini, Los Angelese energiast kuni Wyomingi avara taevalaotuseni leidsin ma seda, mida olin tulnud otsima: mõned kõige vastuolulisematest ja hõrgumatest retseptidest, mida ma olen eales kohanud! Ja 120ga neist siin raamatus näitan teile kätte kiire ja lihtsa mooduse, kuidas tuua oma söögilauale killuke Ameerikat. On see vast reis!
„Jamie Ameerika“ on maailma populaarseima telekoka Jamie Oliveri uus raamat.
Hind:
24,00 EUROtsing autori järgi:
Jamie Oliver, Jamies Great Britain,
Michael Joseph Ltd, 2011, hind: 20,00 eurot
Jamie Oliver, Cook with Jamie: My Guide to Making You a Better Cook,
Michael Joseph Ltd, 2006, hind: 25,00 eurot
Jamie Oliver, Jamie kodus. Tee oma elu toiduga mõnusaks,
Pegasus, 2010, hind: 35,00 eurot
Jamie Oliver. Toimetanud: Helen Kõrgesaar, Jamie Itaalia,
Pegasus, 2010
Jamie Oliver, Lihtsalt Jamie. Kiire ja lihtne toit,
Pegasus, 2024
Jamie Oliver, Jamie 30 minuti road. Uuenduslik meetod maitsva toidu kiireks valmistamiseks,
Pegasus, 2011
Jamie Oliver, Jamies 15-Minute Meals / Jamie 15 minuti road,
Michael Joseph Ltd, 2012
Jamie Oliver, 7 eri moel,
Pegasus, 2020
Jamie Oliver, Jamie teeb,
Pegasus, 2014
Jamie Oliver. Toimetanud Mare Luuk, Jamie Kokakool. Igaüks suudab õppida 24 tunniga süüa tegema,
Pegasus, 2013
Jamie Oliver, Jamie Itaalia,
Pegasus, 2009
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Colin Grodnik, Debbie Grodnik, 365 suppi. Erinev supp aasta igaks päevaks,
Odamees, 2005, hind: 8,00 eurot
Marika Vingissar, Kokkuhoiu kokaraamat [50 retsepti],
Ühinenud Ajakirjad, 2021, hind: 5,00 eurot
Koostanud Maria Kagan, Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (1. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot
Maria Kagan (koostaja), Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (2. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Angeelika Kang, Süües terveks ja kauniks! Oled see, mida sööd,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 8,00 eurot
koostajad: Julia Kornejeva, Irina Krivorukova; teksti autor: Julia Kornejeva; toimetaja: Pia Ehasalu, Peeter I kokaraamat,
Tallinna Linnamuuseum, 2022, hind: 14,00 eurot
Roland Gööck, Tee. 50 retsepti kogu maailmast Hans Joachim Döbbelini fotodega,
Avita, 2001, hind: 10,00 eurot
Aive Luigela, Hoidised,
Varrak, 2010, hind: 26,00 eurot
Koostanud: Silvi Kohu, Rootsi laud kodusel peol,
ATA-Raamat, 1999, hind: 5,00 eurot
Kokaraamatud all on 2316 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!