Culinaria European Specialties, Könemann Klõpsa siia , et näha täielikku loendit! Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat. ee
Alates 11. märtsist saab poodi tellitud pakke kätte endiselt tööajal E-R 10-18.00 ja L 10-16.00. Kaupluse ukse tagant helista tel. 734 1901. Pakiga posti teel saatmine toimib tavapäraselt.
Ostukorv

"Hääletu ruum""Laboratoorseid töid lastehaiguste..""Suur pettumus ehk humanismi kriis""Siseneb mõrvar""Eesti metsad""Tööliste ja teenistujate tervise..""Miki Hiir 2020/1-12""Surm Postiga. SLV kriminaalpolitse..""Scarlatti pärandus""Meie pole süüdi""Tema verine sepitsus""Jalgpalliaabits. Mängu algõpetus""Vennasvabariik Ukraina""Armu süles""Kulli pilk""Ökosemiootika. Märgiuuringud ja ..""17 avameelset naist""Pääsu pole""Eestikeelne elulooline teatmekirja..""Eesti ja geopoliitika. Iseseisev E..""Aafrika kivine südamik""Arvutuslükati teooria ja käsitse..""Microsoft Windows 95 käsiraamat""Tuulest viidud I-II""Lärmisepa tänava lapsed""Raamatuhoidja""The Boy Next Door""Tallinn. Toompea""Kaotsiläinud rong""Casanova kojutulek""Kuldvits""Nii mahe kui muhe""Laevahukk""Kahe ookeani saladus. Teaduslik-fa..""Minu onu Oswald""Valik muinasjutte kogumikust ''Kul..""Smaragdi rüütlid. 1. raamat. Tae..""Kukeristi kaalu tarkusesõnad""Eesti idapiir keskajal""Okkakese lood""Tolerantsid, istud ja tehniline m..""Kuuba südames""Salaõpetus 2 (I, 2). Teaduse, rel..""Lauludest helisevad aastad. Tõrva..""Õed. Romaan Vana-Egiptusest""Koalitsiooni sünd""Barbara""Kwik Sew's Sewing for Toddlers""Hundi lugemine (luuletused)""Valitud jutustusi""Eluhelbed""Koduse ravi ABC. Üle 2000 nõuand..""Reisijuht. Bussireis Eestist Itaal..""Viiv. Meenutusi eluteest, loomingu..""Lemmeleht""Svenska kungliga besök i Estland...""Sigaret""Kassipoeg ja patsidega tüdruk""Kuidas kirjutada neetult head roma..""Kas võit või surm I""Olla! 50 mälestust ja mälestuste..""Väike kirjanduse leksikon. Õpila..""Rose'i viimane suvi""Tom ja Jerry 2021/1-6""Astraalmaailm""Šamaaniraamat""Armastus vene kirjanduses. Kakskü..""Elukutse ohver""Uppuva pardi juhtum""Päikese ring""Oma luulet ja võõrast""Tööd puuviljanduses (õppeprakti..""Vaga vesi""Võilill""Vana Tallinn XXV (XXIX)""Sõjajutud (jutustused)""Eesti etnograafia sõnaraamat""Mihi Hiir 2020/veebruar: erivälja..""Luuletused""Chosen (House of Night #3)""Linnuke""Valimik lühinäidendeid III""Vabaduse lapsed""Porr ja Sorry""Rändlindude pesad. Eestlaste elul..""Jutustused""Ootus""Mis tuleb pärast Francot? Hispaan..""Kerge on tappa""Koolibri koogiraamat""Fraseoloogiasõnaraamat""Väikesed saladused""Kaelkirjaku pisarad""Teel""Siri siiriuselt. Fantastiliselt ta..""Õnnelik Araabia""Hajameelse magistri reisimärkmed...""Очерки по истории ..""Mõtisklusi tervisest""Eakate terviseteatmik""Õmmeldud kotid. Toredaid mõtteid..""Tsaari kuller""Fritz Kolbe. Spioon kolmanda Reich..""Hispaania ajalugu""Arvutuslükati teooria ja käsitse..""Kolumbus kinnitab otsad""Punane ja sinine. Peatükke kirjut..""Arrowsmith""Woodrose'i mägi""Päikesemärgid ja toidulaud. Astr..""Foto ja film. Kirjandusnimestik os..""Hiina meditsiin ravib artriiti""Krahv Monte-Cristo 1-2""Saaremaa töörahva ülestõus 191..""Mihi Hiir 2020/august: eriväljaan..""Liisa ja tark kana""Tundmatu Eesti Vabariik""Koomiline kummaline""Umbsõlm. Armuvägi""Pöial-Liisi""Suure Kivi lood""Väikese muti kelgusõit""Simuna kihelkonna mõisad IV. Paas..""Füüsika ülesannete kogu põhiko..""Pöörikoht""Hõbevalge. Reisikiri suurest paug..""Hobune, kes kaotas prillid ära""Kastanipuu. 1 osa""Olematu rüütel""Ajaloolise tõe otsinguil 20. jaa..""Jatkamme Yhdessä. Soome keele õp..""Mats alati on tubli mees""Edevuse laat I. Romaan ilma kangel..""Kahe viimase aastakümne eesti pag..""Vaikne suvi (romaan)""Kuidas neid mitte untsu keerata. K..""Mälestuste tund""Surmavaenlase vastu. Eesti lõunap..""Akadeemia 2016/6""Minu raviraamat 3. Ravimine ravimt..""Ringhäälinguaeg""The Bullet Trick""Muinsuskaitse aastaraamat 2006""Minu ülikoolid""Saaremaa""Ralphi pidu""Saatuse mängukanniks. Mällu jä..""Veetlevad kättemaksjad""Minust sai ärinaine ehk Valge var..""Vanatädi valged elevandid""Terrorism. Kellele on see kasulik?..""Selged silmad. Pajatus""Linnutiivul""Poeemid, publitsistika, dramaturgi..""Miks sa vaikid?""Tom Sawyeri seiklused""Tangot tantsitakse kahekesi""Ulm sinu eksitas ära""Suures Isamaasõjas saavutatud võ..""Kingituseks loodud. Metoodiline ab..""Vaba mehe vaba sõna""Õudusekiiver. Theseuse ja Minotau..""Rohenäpu aiateatmik 2006""Maasikas aias ja köögis""Köögiprohmakate praavitamise kä..""Salaõpetus 3 (II, 1). Teaduse, re..""Petra lood""Valitud teosed 1.""A Sudden Change Of Heart""Keskea rõõmud. Stsenaariumid""Eesti Akadeemiliste Naiste Ühing .."
171 tk kogusumma: 1357,48 EUR

Teema: Kokaraamatud
Pealkiri: Culinaria. European Specialties
Autor(id): Joachim Römer, Michael Ditter (peatoimetajad)
Kujundaja: Peter Feierabend


Kirjastus: Könemann
Linn:
Aasta: 2005
Originaalkeel:
ISBN: 3-8331-1124-0
Lehekülgi: 640

Seisukord: heas korras
Suurus: väga suures formaadis kõvade kaantega

Sisu:
"Culinaria European Specialties" invites the reader on a culinary journey through Europe with many stopovers: from Ireland in the west to Russia in the east, from Finalnd in the north to Turkey in the south.

-England (English Breakfast; Tea- Much More than a Drink; Roast Beef with Yorkshire Pudding - England´s National Dish etc...)

-Scotland (Whisky; Haggis; All About Oats; Baking Scottish Style etc...)

-Ireland (The Potato; How Mutton Became Lamb; Cockles and Mussels; The Black Beer; Whiskey; Bailey´s - a Liqueur of World Importance; Milk, Cheese, Butter; Soda Bread; Gurr Cake; Buddings etc...)

-Denmark (Smoked Herring; Eel; Pork; Beer; Danish Pastries etc...)

-Norway (Salmon; Cod; Aquavit - A Liquor Travels Around The World: Cheese etc...)

-Sweden (Smörgasbord; Herring and Cold Hors d´oeuvre; Fresh Pastries and Coffee; Crispbread; Cereals; Roughage etc...)

-Finland (The Sauna; Eating Crayfish; Salmon Trout; Roes; Kalakukko - Fish and Meta in Loaf; Mushrooms and berries; Buried Lamb etc...)

-Russia and other member states of the former Soviet Union (Zakuski; Pirogi; Pelmeni; The Strugeon; Caviar; Cabbage and Root Vegetables; Soups; Solyanka; Kvas; Krimskoye; Tea; The Samovar; Vodka; Vodka Liqueurs etc...)

-Poland (Mushrooms; Kasha; Cabbage; Cracow Sausages; Polish Sausages; Mead etc...)

-The Czech Republic and Slovakia (Prague Ham; Carp; Sheep´s Milk Cheese; Pilsner Beer; Dishes to have with Beer etc...)

-Hungary (The Pike-Perch; Hungary´s Bouillabaisse; Goose Liver; Pörkölt; Paprika; Palacsinta etc...)

-Austria (The Viennese Coffeehouse; Beef; Wiener Schnitzel; Game - Austra; Wine; Heuriger; Vienna; The Sausage Stand; Dumplings; Salzburger Nockerln; Krapfen; Austrian Schnapps etc...)

-Switzerland (Swiss Cheese; Emmental; Cheese Fondue; Rackette; Rösti; Rösti Palette; Fish; Bünder Fleisch; Basler Leckerli; Chocolate; From Bean to Cocoa; The Praline; The Cohiba; Cigar Formats; How to Smoke a Cigar etc...)

-Germany (Bread and Rolls; Important Pork Cuts; Sausage; Regional Wurst Specialties; Kiel Sprats; Fish; Plaice; Herring; Potatoes; The "Krauts"; German Cabbages; Stewards´Meal of Fellowship; Vegetables; Spätzle - The German Noodle; Cheese Spätzle; Fruit; Apple country; Cake; Tortes; Fruit Tortes; Lebkuchen and Printen; Marzipan; Wine; Ebbewoi; German Beer; The World´s Largest Beer Festival; Top Fermented and Bottom Fermented; Regional Snacks with Beer etc...)

-The Netherlands (Dutch Cheese; Stews; Poffert; Pancakes; Herring; Maatjes; Mussels; Limburger Vlaai; Ginger; Speculaas etc...)

-Belgium (Waterzooi; Eel in Green sauce; French Fries; Stoemp; Mussels; Poultry; Ardennes Ham; Cooking with Beer; Belgian Beers; Lambic and Gueuze; Trapist beer; Herve; Cheese; Waffles; Syrup; Chocolates etc...)

-France (The Baguette; Butter from Unpasteurized Milk; Croissant; Pastis; Edible Snails; Lobsters; Oysters; Sea Foods; Anchovies; Truffles; Pates and Terrines; Foie Gras; Volaille de Bresse; Poultry; The Traiteur; Ham and Sausage; French Cuts of Beef; Cattle Breeds; Pork and Lamb; Choucroute; Vegetables and Potatoes; Crudites; Vinegar; Herbs of Provence; Mautard de Dijon; Quiche Lorraine; Cheese; Fromage Frais; Camembert; Roquefort; Wine; Champagne; Cognac; Cider; Crepes; Nougat etc...)

-Spain (Tapas; Sherry; Brandy de Jerez; Iberian Ham; Sausages; Gazpacho; Soups and Stews; Egg Dishes; Popular tortillas; Canned fish products; Rice; Pealla; Saffron; Olive Oil; Alioli; Cheese; Rioja; Grape Varieties; Cava; Sidra etc...)

-Portugal (Petiscos and Salgados; Caldo Verde; Sardines; Bacalhau; Fish and Shellfish; Found in Portuguese Waters; Portuguese Breeds Bearing the Denominacao de Origem (DO) Quality Mark; Meat Glossary; Piri-Piri and Other Spices; Portuguese Cheese; Nuts and Nibbles; Mel-honey; Vinho Verde etc...)

-Italy (Pizza; Prosciutto di Parma; Antipasti; Pasta Secca; Pasta Sauces; Ravioli; Tortellini; Gnocchi; Polenta; Goronzola; Salumi; Salami; Frittata; Truffles; Panettone; Gelati; Campari etc...)

-Greece ( Mezedes; Pita and Fillo; Moussakas; Cheese; Digestifs; Coffee etc...)

-Turkey (Flat Bread; Meze; Yufka; Raki; Sweetmeats etc...)

Hind: - Hetkel on otsas*

*Jäta enda märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.

Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Täielik kokaraamat. Kokaraamat nii väikestele kui suurtele peredele. Üle 1500 retsepti,
Varrak, 2006, hind: 18,00 eurot

Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot

Koostanud Silvi Kohu, Pannkoogid. Soolased ja magusad,
Ata-Raamat, 2002, hind: 6,00 eurot

Toomas Tiivel, Maailma napsid,
Kammerdisain OÜ, 2016, hind: 23,00 eurot

Colin Grodnik, Debbie Grodnik, 365 suppi. Erinev supp aasta igaks päevaks,
Odamees, 2005, hind: 8,00 eurot

Marika Vingissar, Kokkuhoiu kokaraamat [50 retsepti],
Ühinenud Ajakirjad, 2021, hind: 5,00 eurot

Koostanud Maria Kagan, Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (1. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot

Maria Kagan (koostaja), Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (2. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot

Angeelika Kang, Süües terveks ja kauniks! Oled see, mida sööd,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 8,00 eurot

koostajad: Julia Kornejeva, Irina Krivorukova; teksti autor: Julia Kornejeva; toimetaja: Pia Ehasalu, Peeter I kokaraamat,
Tallinna Linnamuuseum, 2022, hind: 14,00 eurot



Kokaraamatud all on 2316 raamatut. Klõpsa siia, et näha täielikku loendit!
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee

Kasutatud raamatud
Alates 1999. aastast järjest täienenud raamatukataloog sisaldab täna üht Eesti kõige hoolikamalt valitud, sisukaimat kollektsiooni, mis pakub raamatusõpradele ehedaimat lugemisrõõmu.

Üle 47 000 väljaande
Kui tüüpilises raamatupoes on tavapäraselt müügil umbes 3000 raamatut, siis Vanaraamatu antikvariaat pakub lugejaile suuremat valikut, sest müüme kasutatud raamatuid erinevatest kümnenditest.

Raamatute tellimine
Kõiki kataloogis müügil olevaid väljaandeid saad mugavalt tellida veebilehe kaudu.
Veebist ostmise juhend
Tellimistingimused
Privaatsustingimused

Kontaktandmed
Biblio OÜ, reg.nr. 10598332,
Raamatupood: Riia 5, Tartu, 51010 Eesti
Veebikataloog: www.vanaraamat.ee
Kontakttelefon (+372) 7 341 901
E-mail: 

 


www.vanaraamat.ee © 2024 Biblio OÜ » Kvaliteetsed kasutatud raamatud