Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
HoidisedAutor(id): Maire Suitsu, Lia Virkus, Angeelika Kang
Kujundaja: Aila Utsu
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2005
Originaalkeel:
ISBN: 998595906X
Lehekülgi: 208
Sari: 100 rooga
Seisukord: veidi kulunud kaaned, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 174 × 246 mm
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Hoidisteraamat pakub huvilisele põhjalikku, kuid lihtsalt ja arusaadavalt kirja pandud teavet hoidistamise kohta:
¤ miks toiduained riknevad ja kuidas seda vältida,
¤ milliseid aineid hoidistamisel kasutada,
¤ kuidas muuta kodused hoidised toatemperatuuril säilivaks,
¤ mis on pastöriseerimine ja steriliseerimine,
¤ kuidas hapukapsast ja kurke sisse teha ning säilitada ka linnakorteris,
¤ mida säilitada külmutamise ja kuivatamise abil ja palju muud kasulikku
Sari: 100 rooga
kokaraamatud
Hind:
21,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Peeter Kard, Jahimehe köök. Toite ulukilihast,
Valgus, 1992, hind: 13,00 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Pannkoogid. Soolased ja magusad,
Ata-Raamat, 2002, hind: 6,00 eurot
Koostanud: Silvi Kohu, Koogid. Plaadikoogid, vormikoogid, keeksid,
AS ATA, 1993, hind: 8,00 eurot
Linda Petti, Tomat ja tema sugulased,
Varrak, 1993, hind: 3,00 eurot
Ants Sossi, Jookide valmistamine kodusel teel,
Maalehe Raamat, 2001, hind: 8,00 eurot
Rosalba Gioffrè, Mollie Thomson, Sara Vignozzi, Risotod,
Sinisukk, 2002, hind: 3,00 eurot
tekst: Mollie Thomson, Rosalba Gioffrè, Sara Vignozzi; toimetanud Marika Flaur, Pastakastmed,
Sinisukk, 2002, hind: 3,00 eurot
toimetanud Elle Ojasaar ja Mall Vaasma, Hull seente järele. Kogumik seenehõrgutisi,
Sinisukk, 2003, hind: 19,00 eurot
Virve Karu (koostaja), Teeme ise,
hind: 5,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Kokaraamatud all on 2313 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!