Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
VorstiraamatAutor(id): Pille Enden ja Maire Suitsu
Kujundaja: Einike Soosaar
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn:
Aasta: 2007
Originaalkeel:
ISBN: 9789949427666
Lehekülgi: 116
Sari: 100 rooga
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 170 × 205 mm
Suurus: tavaformaadis ja kõvas köites raamat
Sisu:
SEE KASUTATUD RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 037
Raamat sarjast 100 rooga.
Alustuseks vorstitegemise ajaloost ning maailma tuntumate vorstisortide lühikirjeldus. Edasi sellest, kuidas liigitatakse vorste meil ja mujal, milliseid vorstiliike sobib pruukida kuumroogade valmistamisel ning millised on mõeldud külmalt tarvitamiseks.
Põhjalikult leiab käsitlemist ka kodune lihavorstitegu, ei puudu ka tanguvorsti tegemise õpetus nii verivorsti kui nn valge vorstina.
Lisaks 100 põnevat retsepti erinevatest vorstidest.
vorstid, lihatoidud, kokaraamatud
Hind:
15,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Karupoeg Puhhi kokaraamat,
Egmont Estonia, 2001, hind: 6,00 eurot
Tuuli Mathisen, Suupisted,
Varrak, 2017, hind: 19,00 eurot
Salme Masso, Seenetoidud,
Valgus, 1972, hind: 2,00 eurot
Vesta Reest, Minu köök. Toit talust ja turult,
Varrak, 2012, hind: 15,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek ja Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1965, hind: 7,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1966, hind: 7,50 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 4,50 eurot
Kätlin Vainola. Toimetanud Esta Hainsalu, Meie pere kala-aabits,
Menu, 2017, hind: 8,00 eurot
Anni Arro, Salatid, pirukad, suupisted,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 10,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Kokaraamatud all on 2274 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!