Fermentatsioonist – ausalt ja Klõpsa siia , et näha täielikku loendit! Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits, Rain Kuldjärv, Pegasus 2023 | vanaraamat. ee
Alates 11. märtsist saab poodi tellitud pakke kätte endiselt tööajal E-R 10-18.00 ja L 10-16.00. Kaupluse ukse tagant helista tel. 734 1901. Pakiga posti teel saatmine toimib tavapäraselt.
Ostukorv

"Eluteatri näitelaval II. Lugusid ..""8. harjumus. Efektiivsest suurepä..""Kunstnik Johannese kummalised lood..""Aarded tellistes""Kirjandus ja alkeemia""Libahunt. Kauka jumal (näidendid)""Näidendid (1886-1910)""Piiga iluraamat""Karksi""Ikka mina""Friedrich Nietzsche ja Cosima Wagn..""Ütle, tsensor, milleks sulle kä..""Bioloogia mõisted gümnaasiumile...""Kleidivaras""Väike Merineitsi ja merenõid Urs..""Tund enne koitu""Purjus väärjumalad""Verekoerte gängi poisid. Suur ver..""Õpetaja portfell""Meie õu""Viimane buss Woodstocki""Saatuse mustrid""Макроскоп""Teekond homsesse""Must Peeter""Katkujutud""Valge Mao koobas""Itaalia suvi""Kullamäe lood""Evolutsioon linnulennult""Reisi taskuraamat. Rännates läbi..""Ematiigri taltsutus""Luude kaart""Saaremaa muuseumid""Kättemaksjad 2: Tulekahi""Koduveini valmistamine""Noorele emale""Veel kohisevad Viini metsad""Looriga ja loorita. With or withou..""Milleks uurida meediat?""Sa pead suudlema Silvat""Mayflower. Jutustus vaprusest kogu..""Ma jutustan teile oma loo. Tallinn..""Friedrich Nietzsche ja Cosima Wagn..""Mis see marakratt üldse teab""Kuldsest puurist välja""20 000 saladust tee kohta. Kuidas ..""Hinna kaitsmise saladused. Täiusl..""Sügissurmad""Laps ja vägivald II. Konverentsi ..""Aed. Aianduse ajakiri. Aianduse-Me..""Kanged mehed Ruusaaugult ja teised..""Hirundo 2003/1. Eesti Ornitoloogia..""Osavnäpp""Kurja Lilled""Suur Jaan ei ole inimene""Warmes Eis. Neue Abenteuer des kle..""Eluga pääsenud. Sõda läbi laps..""Eesti kirjakunst 1940-1970 (monogr..""Psühhodiagnostika. Eksperimentaal..""Fortuuna niuetes""Räägime eesti keeles! Räägime ..""Kööginurk 2012/6. Retseptid, nõ..""Mõrv sidruni-beseekoogiga""Keegi ei kuule meid 1. osa, Pilve ..""Riisiraamat""Kaks esimest eluaastat""Vadja rahvalaulud ja nende keel""Lihavõtteroad. Kööginurk 2012/3..""Harry Potter ja Azkabani vang KÕV..""Minu suguvõsa lugu. Hispaania pä..""Porisse tallatud lootus. 20.Eesti ..""Keteriin Salaaias I. Keteriin avas..""Kolmkümmend aastat teatriehitamis..""Josef Mengele kadumine""Naiste tujud (mida iga naine peab ..""Kuidas tüdrukuid ligi tõmmata""Üks tee, kolm viita""Jäta hüvasti unetusega. Kuuenäd..""Knut Pillimees""Hirundo 2012/2. Eesti Ornitoloogia..""Kustumatu õiguse nimel""Minu käsitööd 2010/Erinumber (n.."
83 tk kogusumma: 685,40 EUR

Teema: Kokaraamatud
Pealkiri: Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits
Autor(id): Rain Kuldjärv
Kujundaja: Mai-Liis Raidaru


Kirjastus: Pegasus
Linn: Tallinn
Aasta: 2023
Originaalkeel:
ISBN: 9789916165539
Lehekülgi: 176

Seisukord: heas korras uus raamat kirjastusest

Mõõdud: 240x170
Suurus: Kõvakaaneline

Sisu:
Selle raamatu saame teele panna keskmiselt 3-5 päeva jooksul peale raha laekumist meie arvele.

Raamat “Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt” on muhe käsitlus hapendamise ja kääritamise teooriast ning jagab palju praktilisi nippe ja retsepte. Siin on soovitusi nii traditsioonilisi maitseid austavale hapendajale kui ka maitsenüansse hindavale julgele katsetajale. Autor õpetab, kuidas lisaks kurkidele ka teisi köögivilju hapendada, valmistada erinevaid kimtšisid ning maailma parimat seenesalatit. Põgusalt saab tutvuda ka hapendatud piimatoodete ja vürtsikilude valmistamisega. Loomulikult ei puudu siit ka kääritatud jookide valmistamise juhendid. See raamat on valminud tänu autori aastatepikkustele teadusuuringutele ja suurele isiklikule huvile fermentatsiooni vastu. Autori soov on, et fermenteeritud toitude populaarsus kasvaks ja need satuks sagedamini eestlaste toidulauale. Fermenteeritud toit on tervislik ja toetab seedimist ning immuunsüsteemi. Korrektselt hapendatud ja kääritatud toit säilib kaua ning on seeläbi parem ka keskkonnale, sest vähendab toidu raiskamist Katseta julgelt retseptidega ja mitmekesista oma toidulauda! Rain Kuldjärv on toiduteadlane, -uuendaja ja -entusiast ning ekspert fermentatsiooni ja sensoorika valdkonnas. Ta on töötanud üle 15 aasta Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskuses (TFTAK), kus ta praegu juhib funktsionaalsete toitude ja jookide arendussuunda. Raini igapäevatöö eesmärk on arendada koostöös Eesti ettevõtetega uudseid, tervislikke ja innovaatilisi tooteid, mis on konkurentsivõimelised ka maailmaturul. Rain teab Eesti toitu läbi ja lõhki – ta on juba mitu aastat konkursi “Eesti parim toiduaine” valimiskomisjoni esimees, “Parima talutoidu” komisjoni esimees ja Tunnustatud Eesti Maitse pääsukesemärgi komisjoni liige.

Märksõnad:
Kirjastus Pegasus
fermentatsioon
hapendamine
toiduainete töötlemine
köögiviljad
seened
joogid
piimatooted
kilu
toiduretseptid
käsiraamatud

Hind: - Hetkel on otsas*

*Jäta enda märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.

Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek, Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1980, hind: 3,00 eurot

Täielik kokaraamat. Kokaraamat nii väikestele kui suurtele peredele. Üle 1500 retsepti,
Varrak, 2006, hind: 18,00 eurot

Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot

Koostanud Silvi Kohu, Pannkoogid. Soolased ja magusad,
Ata-Raamat, 2002, hind: 6,00 eurot

Toomas Tiivel, Maailma napsid,
Kammerdisain OÜ, 2016, hind: 23,00 eurot

Colin Grodnik, Debbie Grodnik, 365 suppi. Erinev supp aasta igaks päevaks,
Odamees, 2005, hind: 8,00 eurot

Marika Vingissar, Kokkuhoiu kokaraamat [50 retsepti],
Ühinenud Ajakirjad, 2021, hind: 5,00 eurot

Koostanud Maria Kagan, Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (1. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot

Maria Kagan (koostaja), Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (2. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot

Angeelika Kang, Süües terveks ja kauniks! Oled see, mida sööd,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 8,00 eurot



Kokaraamatud all on 2317 raamatut. Klõpsa siia, et näha täielikku loendit!
Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits, Rain Kuldjärv, Pegasus 2023 | vanaraamat.ee
Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits, Rain Kuldjärv, Pegasus 2023 | vanaraamat.ee
Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits, Rain Kuldjärv, Pegasus 2023 | vanaraamat.ee
Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits, Rain Kuldjärv, Pegasus 2023 | vanaraamat.ee
Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits, Rain Kuldjärv, Pegasus 2023 | vanaraamat.ee
Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits, Rain Kuldjärv, Pegasus 2023 | vanaraamat.ee

Kasutatud raamatud
Alates 1999. aastast järjest täienenud raamatukataloog sisaldab täna üht Eesti kõige hoolikamalt valitud, sisukaimat kollektsiooni, mis pakub raamatusõpradele ehedaimat lugemisrõõmu.

Üle 47 000 väljaande
Kui tüüpilises raamatupoes on tavapäraselt müügil umbes 3000 raamatut, siis Vanaraamatu antikvariaat pakub lugejaile suuremat valikut, sest müüme kasutatud raamatuid erinevatest kümnenditest.

Raamatute tellimine
Kõiki kataloogis müügil olevaid väljaandeid saad mugavalt tellida veebilehe kaudu.
Veebist ostmise juhend
Tellimistingimused
Privaatsustingimused

Kontaktandmed
Biblio OÜ, reg.nr. 10598332,
Raamatupood: Riia 5, Tartu, 51010 Eesti
Veebikataloog: www.vanaraamat.ee
Kontakttelefon (+372) 7 341 901
E-mail: 

 


www.vanaraamat.ee © 2024 Biblio OÜ » Kvaliteetsed kasutatud raamatud