Fermentatsioonist – ausalt ja Klõpsa siia , et näha täielikku loendit! Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits, Rain Kuldjärv, Pegasus 2023 | vanaraamat. ee
Alates 11. märtsist saab poodi tellitud pakke kätte endiselt tööajal E-R 10-18.00 ja L 10-16.00. Kaupluse ukse tagant helista tel. 734 1901. Pakiga posti teel saatmine toimib tavapäraselt.
Ostukorv

"Väike seebimullipuhuja""Surma! ehk Kohus Tallinna magistra..""Aastad ja inimesed Karksi kultuuri..""Jõuluks koju""Colas Breugnon (elame veel!)""Viimne kohtupäev""Ja päike tõuseb. Fiesta""Päästa meid ära kurjast. Kolmas..""Uputus. Romaan""Europa Cantat 14. Nevers 2000""Bux""Samba Prantsusmaal (illegaalina un..""Tervise käsiraamat, vihik 10""Matemaatika tööraamat I klassile..""Pani timmi viiuli""Aed. Aianduse ajakiri. Aianduse-Me..""Veres peituv kunst. Sherlock Holme..""Нити амбиций""Paroodi-koodi-oodiad""Kudumisõpetus (1. osa). Soonikkoe..""Krahvi tülikas majakülaline""Äri ja armastus""Umbes ülehomme""Piraatkasside laev""Kuidas alustada investeerimisega""Elussööt""Moemaja""Terviseökonoomika teooria ja prak..""Eduard Tubina heliplaadimaailmas""Imesid juhtub harva""Kodutud koerad ja üksikud hinged""Tarzani metsikud sõbrad""Juhtimine rohujuure tasandil""Jõhker mäng""Tuulehunt""Wilhelm Tell. Näidend viies vaatu..""Lesk üheks aastaks""Aed. Aianduse ajakiri. Aianduse-Me..""Saabub päev (romaan)""Siluett 1985. Kevad""September""Itaalia suvi""Kremli kirjad. Stalini sõjaaegne ..""Sinasõprus tammega. Pilte ja tead..""Invavanaisa. Mihkel Aitsami lugu""Kuidas saada isaks""Kasulaps Barbi. Kelle juurest leia..""Villsaba""Elav helmeke""Praktiline nõiakunst""Sa ära möödu mineviku valust 1 ..""Elumehe naine""Jutustusi. Revident""Kolmas tõlge""Rahvustunde nõrkusest Eestis. Eri..""Frankie perekond""Väike õunaröövel""Sund. Poliitiline põnevik""Omakohus""Mayflower. Jutustus vaprusest kogu..""Eesti kirjandusajalugu tekstides. ..""Printsessi käsiraamat""Kohutav Tarzan""Raadiovastuvõtuseadmed""Mõmmilood. Teine raamat""Järgmiseks""По запаху крови""Scortade päike""Tolerantsid ja tehniline mõõtmin..""Elu sõlmed II. Veel üheksateist ..""Warhammer: Dark Elves""Varjupaiganaga""Juta Lehiste""Jumestusjutud""Nastja terviseraamat""Helesinised esmaspäevad""Naeril nägu naerune""Kohvioad""Palveränd. 1. osa. Lugu esimesest..""Ühe katuse all""Piltsõnastik. Kuvasanakirja. Bild..""Kööginurk 2010/5. Retseptid, nõ..""Eedeni aed""Mõrv Bretagne'i rannikul""Daam koerakesega. Europeia sari""Särav täht ja luuleline lammas""Hiiglasuur laip""Kuidas vaadata vett""Kodutütarde ja Noorte Kotkaste is..""Romaan kokaiiniga""Gigi II osa""Viirpuumets""Külakoolikell""Arve Jomm. Alguse asi. Brigadir""Tashi lood I""Euroopa kuningad, keisrid ja tsaar..""Maksundus""Tint. Eesti romaanivara""Verine kamber""«Sädeme» sädemeid""Haanjamaa leib""Jäljed""Burda 2014/6. Bесь мир мо..""Laske timukal tegutseda"
104 tk kogusumma: 797,60 EUR

Teema: Kokaraamatud
Pealkiri: Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits
Autor(id): Rain Kuldjärv
Kujundaja: Mai-Liis Raidaru


Kirjastus: Pegasus
Linn: Tallinn
Aasta: 2023
Originaalkeel:
ISBN: 9789916165539
Lehekülgi: 176

Seisukord: heas korras uus raamat kirjastusest

Mõõdud: 240x170
Suurus: Kõvakaaneline

Sisu:
Selle raamatu saame teele panna keskmiselt 3-5 päeva jooksul peale raha laekumist meie arvele.

Raamat “Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt” on muhe käsitlus hapendamise ja kääritamise teooriast ning jagab palju praktilisi nippe ja retsepte. Siin on soovitusi nii traditsioonilisi maitseid austavale hapendajale kui ka maitsenüansse hindavale julgele katsetajale. Autor õpetab, kuidas lisaks kurkidele ka teisi köögivilju hapendada, valmistada erinevaid kimtšisid ning maailma parimat seenesalatit. Põgusalt saab tutvuda ka hapendatud piimatoodete ja vürtsikilude valmistamisega. Loomulikult ei puudu siit ka kääritatud jookide valmistamise juhendid. See raamat on valminud tänu autori aastatepikkustele teadusuuringutele ja suurele isiklikule huvile fermentatsiooni vastu. Autori soov on, et fermenteeritud toitude populaarsus kasvaks ja need satuks sagedamini eestlaste toidulauale. Fermenteeritud toit on tervislik ja toetab seedimist ning immuunsüsteemi. Korrektselt hapendatud ja kääritatud toit säilib kaua ning on seeläbi parem ka keskkonnale, sest vähendab toidu raiskamist Katseta julgelt retseptidega ja mitmekesista oma toidulauda! Rain Kuldjärv on toiduteadlane, -uuendaja ja -entusiast ning ekspert fermentatsiooni ja sensoorika valdkonnas. Ta on töötanud üle 15 aasta Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskuses (TFTAK), kus ta praegu juhib funktsionaalsete toitude ja jookide arendussuunda. Raini igapäevatöö eesmärk on arendada koostöös Eesti ettevõtetega uudseid, tervislikke ja innovaatilisi tooteid, mis on konkurentsivõimelised ka maailmaturul. Rain teab Eesti toitu läbi ja lõhki – ta on juba mitu aastat konkursi “Eesti parim toiduaine” valimiskomisjoni esimees, “Parima talutoidu” komisjoni esimees ja Tunnustatud Eesti Maitse pääsukesemärgi komisjoni liige.

Märksõnad:
Kirjastus Pegasus
fermentatsioon
hapendamine
toiduainete töötlemine
köögiviljad
seened
joogid
piimatooted
kilu
toiduretseptid
käsiraamatud

Hind: - Hetkel on otsas*

*Jäta enda märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.

Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek, Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1980, hind: 3,00 eurot

Täielik kokaraamat. Kokaraamat nii väikestele kui suurtele peredele. Üle 1500 retsepti,
Varrak, 2006, hind: 18,00 eurot

Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot

Koostanud Silvi Kohu, Pannkoogid. Soolased ja magusad,
Ata-Raamat, 2002, hind: 6,00 eurot

Toomas Tiivel, Maailma napsid,
Kammerdisain OÜ, 2016, hind: 23,00 eurot

Colin Grodnik, Debbie Grodnik, 365 suppi. Erinev supp aasta igaks päevaks,
Odamees, 2005, hind: 8,00 eurot

Marika Vingissar, Kokkuhoiu kokaraamat [50 retsepti],
Ühinenud Ajakirjad, 2021, hind: 5,00 eurot

Koostanud Maria Kagan, Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (1. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot

Maria Kagan (koostaja), Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (2. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot

Angeelika Kang, Süües terveks ja kauniks! Oled see, mida sööd,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 8,00 eurot



Kokaraamatud all on 2317 raamatut. Klõpsa siia, et näha täielikku loendit!
Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits, Rain Kuldjärv, Pegasus 2023 | vanaraamat.ee
Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits, Rain Kuldjärv, Pegasus 2023 | vanaraamat.ee
Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits, Rain Kuldjärv, Pegasus 2023 | vanaraamat.ee
Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits, Rain Kuldjärv, Pegasus 2023 | vanaraamat.ee
Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits, Rain Kuldjärv, Pegasus 2023 | vanaraamat.ee
Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits, Rain Kuldjärv, Pegasus 2023 | vanaraamat.ee

Kasutatud raamatud
Alates 1999. aastast järjest täienenud raamatukataloog sisaldab täna üht Eesti kõige hoolikamalt valitud, sisukaimat kollektsiooni, mis pakub raamatusõpradele ehedaimat lugemisrõõmu.

Üle 47 000 väljaande
Kui tüüpilises raamatupoes on tavapäraselt müügil umbes 3000 raamatut, siis Vanaraamatu antikvariaat pakub lugejaile suuremat valikut, sest müüme kasutatud raamatuid erinevatest kümnenditest.

Raamatute tellimine
Kõiki kataloogis müügil olevaid väljaandeid saad mugavalt tellida veebilehe kaudu.
Veebist ostmise juhend
Tellimistingimused
Privaatsustingimused

Kontaktandmed
Biblio OÜ, reg.nr. 10598332,
Raamatupood: Riia 5, Tartu, 51010 Eesti
Veebikataloog: www.vanaraamat.ee
Kontakttelefon (+372) 7 341 901
E-mail: 

 


www.vanaraamat.ee © 2024 Biblio OÜ » Kvaliteetsed kasutatud raamatud