Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Itaalia. Kulinaarsed luureretkedAutor(id): Toimetanud: Raivo Kuusk
Kirjastus: Avita
Linn: Tallinn
Aasta: 2002
Originaalkeel:
Tõlkija: Ela Vood
ISBN: 9985205375
Lehekülgi: 190
Seisukord: pisut kulunud kaaned ja nurgad, sisu olemas ja korralik
Mõõdud: 176 × 247 mm
Suurus: tavaformaadist veidi suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
73 retsepti Hans Joachim Döbbelini eksklusiivsete fotodega
Söömine on itaallaste jaoks väga tähtis tegevus. Nad on uhked oma rahvusköögi üle ja seda täiesti õigustatult, sest Itaaliast pärinevad sellised kogu maailmas armastatud söögid nagu pizza, pasta, lasanje, rääkimata lugematutest juustusortidest ja sinna juurde kuuluvast heast veinist.
Selles raamatus on 73 retsepti Itaalia köögist, mille juurde on lisatud juttu ja fotosid Itaaliast ja itaallastest.
rahvustoidud, itaalia, toiduvalmistamine, toiduretseptid, kokaraamatud
Hind: -
Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Itaalia. Kulinaarsed luureretked, Toimetanud: Raivo Kuusk, Avita 2002Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Kätlin Vainola. Toimetanud Esta Hainsalu, Meie pere kala-aabits,
Menu, 2017, hind: 8,00 eurot
Anni Arro, Salatid, pirukad, suupisted,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 10,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Karin Padernik, Köögiviljatoidud,
Põllumajandusliku Kirjastusühistu Agronoom Kirjastus, 1943, hind: 5,00 eurot
Suur kokaraamat,
Varrak, 2003, hind: 25,00 eurot
Lia Virkus, Nelly Vahtramaa, Tatratoidud 2. Toortatratornidest küpsisetordini,
Ajakirjade Kirjastus, 2016, hind: 13,00 eurot
Adeline Tannbaum, Keedu- ja majapidamis-juht. 25-a. juubeli väljaanne,
1926, hind: 16,00 eurot
Koostanud Jüri Liiv, Minu vanaema mikrolaineahi. Raamat neile, kes armastavad hästi süüa, kel pole kodus valge põlle ja supikulbiga vanaema, kuid on mikrolaineahi,
Inorek, 1994, hind: 4,00 eurot
Eve Kuslap, Korilase kokaraamat: seened,
Nõiaraamat, 2004, hind: 8,00 eurot
Irma Järvinen, Lasse Kosonen, Marita Joutjärvi, Parimad söögiseened ja maitsvaimad seenehõrgutised,
Sinisukk, 1999, hind: 22,00 eurot
Kokaraamatud all on 2274 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!