Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Estonian cuisine. Traditional and modern recipesAutor(id): Varrak
Kujundaja: Külli Kuusik
Kirjastus: Varrak
Linn: Tallinn
Aasta: 2017
Originaalkeel:
Tõlkija: Annaliisa Talumees
ISBN: 9789985341780
Lehekülgi: 120
Seisukord: heas korras uus raamat kirjastusest
Mõõdud: 240x170
Suurus: Pehmekaaneline
Sisu:
Selle raamatu saame teele panna keskmiselt 3-5 päeva jooksul peale raha laekumist meie arvele.
Estonian cuisine has radically changed over the last hundred years, as have our eating habits, preparation technology and access to produce. The Estonian Food Academy started a contest called “Estonia’s New National Dish”, and its purpose was to bring forgotten dishes back to life but with a modern twist to see how the Estonian food culture has actually evolved. The contest was launched so that it would result in a new national dish – a present for Estonia’s centenary in 2018. They received hundreds of recipes in 2016 and 2017, mostly from food bloggers and regular home cooks. A professional panel handpicked 40 best recipes. During eight events, all chosen recipes were tried and tested under the watchful eyes of professional instructors and the improved and final versions of all recipes are included in the cookbook you are currently holding.
Märksõnad:
Varrak
Külli Kuusik
toitumistavad
toit
rahvustoidud
toiduvalmistamine
Eesti (riik)
kokaraamatud
Hind: -
Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Estonian cuisine. Traditional and modern recipes, Varrak, Varrak 2017Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Otsing autori järgi:
Toimetanud: Ülo Kaevats, Toomas Varrak, Eesti Entsüklopeedia nr 7 (EE 7) NÕUK-RAH,
Eesti Entsüklopeediakirjastus, 1994, hind: 18,00 eurot
Toomas Varrak, Üldine poliitikateadus,
Eesti Riigikaitse Akadeemia Kirjastus, 1997, hind: 10,00 eurot
koostaja ja peatoimetaja Leili Utno; järelsõna: Toomas Varrak, Kakskümmend aastat taasiseseisvust Eestis, 1991-2011 (ettekannete kokkuvõtted teaduskonverentsil 20 aastat taasiseseisvust Eestis, 1991-2011 20. augustil 2011 Tallinnas). Twenty years of restored statehood in Estonia, 1991-2011 (the proceedings of scientific conference 20 years of restored statehood in Estonia, 1991-2011, 20th August 2011, Tallinn),
Välis-Eesti Ühing, Eesti Euroinfo Ühing, 2011, hind: 15,00 eurot
Toomas Varrak, Sissejuhatus poliitika- ja riigiteadusse,
Külim, 2001, hind: 10,00 eurot
Tallinna Tehnikaülikooli rahvusvaheliste suhete instituut ; koostaja ja toimetaja Toomas Varrak, Poliitika, riigiteadus, rahvusvahelised suhted 2013/5,
Tallinna Tehnikaülikool, 2013, hind: 6,00 eurot
Toimetanud Ülo Kaevats, Toomas Varrak, Eesti entsüklopeedia nr 8 (EE 8) RAI-SUM,
Eesti Entsüklopeediakirjastus, 1995, hind: 10,00 eurot
Varrak, Aasta aias. Märkmik-kalender 2024,
Varrak, 2023
Varrak, Aasta aias 2023,
Varrak, 2022
Varrak, Miss Marple. Kaksteist uut lugu,
Varrak, 2022
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Karupoeg Puhhi kokaraamat,
Egmont Estonia, 2001, hind: 6,00 eurot
Tuuli Mathisen, Suupisted,
Varrak, 2017, hind: 19,00 eurot
Salme Masso, Seenetoidud,
Valgus, 1972, hind: 2,00 eurot
Vesta Reest, Minu köök. Toit talust ja turult,
Varrak, 2012, hind: 15,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek ja Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1965, hind: 7,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1966, hind: 7,50 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 4,50 eurot
Kätlin Vainola. Toimetanud Esta Hainsalu, Meie pere kala-aabits,
Menu, 2017, hind: 8,00 eurot
Anni Arro, Salatid, pirukad, suupisted,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 10,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Kokaraamatud all on 2274 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!