Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Juust. Avasta. Maitse. NaudiAutor(id): Kadri Kroon
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2011
Originaalkeel:
ISBN: 9789949476732
Lehekülgi: 208
Seisukord: heas korras raamat
Mõõdud: 260x210 mm
Suurus: suures formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Kirgliku juustuarmastaja paeluvad lood rohkem ja vähem tuntud juustusortidest aitavad teil end nii Eestis kui ka reisidel juustuleti ees kindlamana tunda ning uusi maitseid avastada. Ühtlasi saate targemaks juustu ajaloost ja valmistamisest. Järeletegemist ja sõpradega nautimist ootavad 40 originaalset retsepti. Autorilt saate nõuandeid juustu ostmiseks, säilitamiseks, lõikamiseks ja külalistele pakkumiseks. Lisaks leiate vihjeid juustu ja veini parimaks kokkusobitamiseks ning juustu maitseid täiendavate lisandite serveerimiseks.
Kadri Kroon on mitmete toidu- ja veiniraamatute autor. Prantsuse restorani pidades avastatud juustumaailm pani ta südame kiiremini põksuma ning õhutas uusi maitseid ja juustusorte rohkem tundma õppima. Autor on pidanud sommeljeedele ja asjaarmastajatele juustuloenguid ning konsulteerinud juustuleti valikuid.
Viimased aastad Belgias ja USA-s elades tahaks ta end juustupoodi või turule juustuleti ette unustadagi, nii palju on jätkuvalt imestada ja avastada.
Hind:
20,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Lia Virkus, Nelly Vahtramaa, Tatratoidud 2. Toortatratornidest küpsisetordini,
Ajakirjade Kirjastus, 2016, hind: 13,00 eurot
Nelly Vahtramaa, Lia Virkus, Anton Mihkelsoo, Tatratoidud - pilafist šokolaadikoogini. Sari 100 rooga mini,
Ajakirjade Kirjastus, 2014, hind: 13,00 eurot
Matleena Lahti, Väikelapse mahetoit. Beebipere kokaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2013, hind: 18,00 eurot
Arden Moore, Kokka ise koerale! Tervislikud toidud - suurepärased retseptid,
TEA Kirjastus, 2013, hind: 14,00 eurot
Eesti retseptide autorid: Õile Aavik, Marina Madisson, Elle Möller ... jt., Kali, mõdu ja kaljatoidud,
TEA Kirjastus, 2016, hind: 8,00 eurot
Hilaire Walden, Kastmed ja marinaadid. Klassikalisi ja uudseid võimalusi, kuidas toite huvitavamaks muuta,
Sinisukk, 2002, hind: 11,00 eurot
Toivo Niiberg, Aiasaaduste ja seente hapendamine,
Eesti Ühing ''Teadus'', 1991, hind: 5,00 eurot
Salme Masso, Rahvaste toite,
Valgus, 1975, hind: 5,00 eurot
Joseph Iannuzzi, Maffia kokaraamat,
Philos Eesti OÜ, hind: 14,00 eurot
Hugh Johnson, Hugh Johnsoni väike veiniraamat 1998,
Kupar, 1998, hind: 7,00 eurot
Kokaraamatud all on 2270 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!