Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Seenelise kokaraamatAutor(id): Eve Mällo
Kirjastus: Tammerraamat
Linn: Tallinn
Aasta: 2013
Originaalkeel:
ISBN: 9789949526031
Lehekülgi: 224
Seisukord: heas korras raamat
Mõõdud: 216x135
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
Milliseid seeni korjata ja kuidas neid kasutada?
Kuidas seeni soolata, kuivatada, hapendada, marineerida?
Seenehoidiste retseptid.
Suur valik seenetoite. Klassikalised ja üllatavad retseptid.
Mida kõike seentest ei valmistata: võileivad, salatid, vinegrett, püreed, puljongid, boršid, soolaseened, põhiroad, šašlõkid, pilafid, pelmeenid, pirukad, vormiroad. Marineeritud riisikad või salati soolariisikatest hapukoore ja sibulaga leiab kindlasti ka Eestis jõululaualt, hapukoorega seenekaste on aga alati olnud armastatud igapäevaroog.
Eesti oma seeneraamatust saab lisaks retseptidele infot ja nõuandeid ka selle kohta, milliseid seened konkreetse toitu või hoidise jaoks kõige rohkem sobivad. Lisaks ka kõikvõimalikke seenenippe.
Hind:
20,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Britt Paju, Ümber laua. Meeleolukad eined pere ja sõpradega,
Rahva Raamat AS, 2021, hind: 17,00 eurot
Toivo Niiberg, Priit Põldma, Aia- ja metsasaaduste säilitamine. Hapendamine,
Maalehe Raamat, 1997, hind: 7,00 eurot
Peeter Kard, Kehva aja kokaraamat,
Perona, 1991, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, 33 toitu kloostri moodi,
Perona, 1991, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, Hoidised aedviljadest,
kirjandusühistu Teadus, 1992, hind: 4,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek ja Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1965, hind: 7,00 eurot
Karupoeg Puhhi kokaraamat,
Egmont Estonia, 2001, hind: 6,00 eurot
Tuuli Mathisen, Suupisted,
Varrak, 2017, hind: 19,00 eurot
Salme Masso, Seenetoidud,
Valgus, 1972, hind: 2,00 eurot
Vesta Reest, Minu köök. Toit talust ja turult,
Varrak, 2012, hind: 15,00 eurot
Kokaraamatud all on 2274 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!