Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Hõrgutavad sushidAutor(id): Koostanud Michiel Postma
Kirjastus: Tormikiri
Linn: Tallinn
Aasta: 2003
Originaalkeel:
ISBN: 9985950208
Lehekülgi: 32
Sari: A la carte
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 169 × 220 mm
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, pehmete kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL 123
Selle kokaraamatu abiga õpite valmistama futomakit veiselihaga, vetikakastet, ghirizut, iwashit ja muid põnevaid Jaapani sööke.
Koostanud Michiel Postma
Originaali pealkiri Delicieux sushis. Eesti keeles
Märksõnad
jaapani
rahvustoidud
rahvustoidud
sushi
Jaapan
kokaraamatud
Sari: A la carte
Hind:
7,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Koostanud Maria Kagan, Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (1. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot
Maria Kagan (koostaja), Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (2. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Angeelika Kang, Süües terveks ja kauniks! Oled see, mida sööd,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 8,00 eurot
koostajad: Julia Kornejeva, Irina Krivorukova; teksti autor: Julia Kornejeva; toimetaja: Pia Ehasalu, Peeter I kokaraamat,
Tallinna Linnamuuseum, 2022, hind: 14,00 eurot
Roland Gööck, Tee. 50 retsepti kogu maailmast Hans Joachim Döbbelini fotodega,
Avita, 2001, hind: 10,00 eurot
Aive Luigela, Hoidised,
Varrak, 2010, hind: 26,00 eurot
Koostanud: Silvi Kohu, Rootsi laud kodusel peol,
ATA-Raamat, 1999, hind: 5,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Pille Enden, Tiina Lebane ja Lia Virkus, Taimetoidud kõigile,
Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 17,00 eurot
Kokaraamatud all on 2316 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!