Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Tomat ja tema sugulasedAutor(id): Linda Petti
Kujundaja: Heiki Looman
Kirjastus: Varrak
Linn: Tallinn
Aasta: 1993
Originaalkeel:
ISBN: 9985807081
Lehekülgi: 88
Seisukord: kohati kulunud kaaned, normaalses seisukorras sisu
Mõõdud: 126 × 198 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 037
Selles raamatus on juttu kolmest vennast: tomatist, paprikast ja pommust.
Esimesed kaks on külalised teiselt poolkeralt, üks juba ammu meie kaasmaalaseks saanud, teine rohkem sissesõitnu, ent temagi püüab siin visalt naturaliseeruda.
Kolmandat, ida poolt tulnut, nimepidi lugeja veel ei tunne – nime ta eestistas, kuid päris võõras ta lugejale ka ei ole.
Leidku lugeja lugedes äratundmisrõõmu ning avastagu uusi võimalusi ja nippe neid kolme sagedamini oma kööki meelitada!
kokaraamatud, tomat, paprika, baklažaan, köögiviljatoidud, toiduvalmistamine, toiduretseptid
Hind:
3,00 EUROtsing autori järgi:
Linda Petti, Munatoite,
Valgus, 1987, hind: 2,50 eurot
Linda Petti, Kartulitoite,
Valgus, 1989, hind: 2,00 eurot
Linda Petti, Kokaraamat poissmeestele,
1991, hind: 1,50 eurot
Linda Petti, Ühepajatoidud ja vormiroad,
Maalehe Raamat, 1997, hind: 6,00 eurot
Linda Petti, Prantsuse köök,
Ilmavalgus, 1995, hind: 6,00 eurot
Linda Petti, Austria köök,
Ilmavalgus, 1996, hind: 7,00 eurot
Linda Petti, Tere, Ameerika. Kulinaarne teekond jänkidemaal,
Maalehe Raamat, 1998, hind: 7,00 eurot
Linda Petti, Mitu uut ja maitsvat suutäit,
Maalehe raamat, 1997, hind: 4,00 eurot
Linda Petti, 236 kartulirooga,
Ilmavalgus, 1995, hind: 4,00 eurot
Linda Petti, Supipiibel,
Maalehe Raamat, 1995, hind: 8,00 eurot
Koostanud: Linda Petti, Perenaise meelespea. Kasutamiseks perenaistele toitude valmistamisel Tartu Konservitehase toodetest,
Eesti NSV Toiduainete Tööstuse Ministeerium, 1969, hind: 2,00 eurot
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Kätlin Vainola. Toimetanud Esta Hainsalu, Meie pere kala-aabits,
Menu, 2017, hind: 8,00 eurot
Peeter Kard, 33 šašlõkki,
Perona, 1990, hind: 5,00 eurot
Victoria Zak, 20 000 saladust tee kohta. Kuidas saada ravimtaimedest suurimat kasu,
Ersen, 2004, hind: 10,00 eurot
Koostanud: Klaire Kolmann ja Kairi-Kaia Truusa, Ravitoitude kokaraamat. Kuidas toidu abil terveks saada ja terveks jääda,
Agitaator, 2012, hind: 15,00 eurot
Anya von Bremzen, Kokakunsti eripäradest nõukogude korra tingimustes. Mälestusi toidust ja igatsusest,
Tänapäev, 2014, hind: 25,00 eurot
Koostanud: Silvi Kohu, Koogid. Plaadikoogid, vormikoogid, keeksid,
AS ATA, 1993, hind: 8,00 eurot
Koostanud: Marje Sepp, Pizzad,
Perioodika, 1993, hind: 3,00 eurot
Head kastmed,
Varrak, 2005, hind: 8,00 eurot
Jennifer Lee, Viie minuti tassikoogid. Peaaegu 100 oivalist mikrolaineahjukooki,
Sinisukk, 2015, hind: 15,00 eurot
Evelin Ilves, Leib. Ilo ja vägi. Bread. The Beauty and the Might,
Varrak, 2014, hind: 15,00 eurot
Kokaraamatud all on 2306 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!