Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Eestiläisiä ruokiaAutor(id): Silvia Kalvik
Kujundaja: Piret Niinepuu
Kirjastus: Perioodika
Linn: Tallinn
Aasta: 1984
Originaalkeel: eesti keel
Tõlkija: A. Nikiforova ja E. Noot
Lehekülgi: 80
Seisukord: kasutatud raamat, kaaned veidi kulunud, sisu korras
Mõõdud: 130 × 200 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 072
Ülevaade eesti rahvustoitudest ning lai valik toiduretsepte.
Tämä kirja sisältää lyhyen katsauksen eestin kansan arki- ja juhlaruokiin sekä niihin liittyviin perinnäistapoihin sellaisina, kuin ne olivat kehittyneet 1800-luvun puoleen väliin mennessä.
Märksõnad:
rahvustoidud
Eesti
kokaraamatud
Hind:
9,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Britt Paju, Ümber laua. Meeleolukad eined pere ja sõpradega,
Rahva Raamat AS, 2021, hind: 17,00 eurot
Toivo Niiberg, Priit Põldma, Aia- ja metsasaaduste säilitamine. Hapendamine,
Maalehe Raamat, 1997, hind: 7,00 eurot
Peeter Kard, Kehva aja kokaraamat,
Perona, 1991, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, 33 toitu kloostri moodi,
Perona, 1991, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, Hoidised aedviljadest,
kirjandusühistu Teadus, 1992, hind: 4,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek ja Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1965, hind: 7,00 eurot
Karupoeg Puhhi kokaraamat,
Egmont Estonia, 2001, hind: 6,00 eurot
Tuuli Mathisen, Suupisted,
Varrak, 2017, hind: 19,00 eurot
Salme Masso, Seenetoidud,
Valgus, 1972, hind: 2,00 eurot
Vesta Reest, Minu köök. Toit talust ja turult,
Varrak, 2012, hind: 15,00 eurot
Kokaraamatud all on 2274 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!