Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Toite kõrvitsast ja rabarbristAutor(id): Valli Järve, Elsa Kukk
Kirjastus: Aed
Linn:
Aasta: 1997
Originaalkeel:
Lehekülgi: 80
Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 130 × 200 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
#T248# RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 162
Kõrvitsal on vähese kalorsuse, rikkaliku vee- ja napi, aga sisuka kuivainesisalduse tõttu lausa tervisetaastaja tiitel. Ka nendes peredes, kus tervisega probleeme polegi, on ta mõnus ja mahe toiduaine.
Rabarbrit tunti esialgu ravimtaimena, toiduks hakati teda tarvitama Inglismaal alles XVIII sajandi keskpaiku. Tänapäeval on tema varakevadine varresaak, mil puuviljad-marjad alles mägede taga, väga teretulnud.
Hind:
8,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1966, hind: 7,50 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat,
Valgus, 1984, hind: 9,50 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 4,50 eurot
Kätlin Vainola. Toimetanud Esta Hainsalu, Meie pere kala-aabits,
Menu, 2017, hind: 8,00 eurot
Anni Arro, Salatid, pirukad, suupisted,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 10,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Karin Padernik, Köögiviljatoidud,
Põllumajandusliku Kirjastusühistu Agronoom Kirjastus, 1943, hind: 5,00 eurot
Suur kokaraamat,
Varrak, 2003, hind: 25,00 eurot
Lia Virkus, Nelly Vahtramaa, Tatratoidud 2. Toortatratornidest küpsisetordini,
Ajakirjade Kirjastus, 2016, hind: 13,00 eurot
Adeline Tannbaum, Keedu- ja majapidamis-juht. 25-a. juubeli väljaanne,
1926, hind: 16,00 eurot
Kokaraamatud all on 2274 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!