Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Ühiskondliku toitlustamise ökonoomika ja planeerimine. ÕpikAutor(id): A. Bezrukov, R. Kvitnitskaja, F. Uspenski ja K. Volkov
Kujundaja: Valentin Vare
Kirjastus: Eesti Riiklik Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 1963
Originaalkeel:
Lehekülgi: 212
Seisukord: kasutatud raamat, kaaned kohati kulunud, sisu korras
Mõõdud: 150 × 220 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL.017
Raamatus selgitatakse ühiskondliku toitlustamise osa ja tähtsust NSV Liidus, samuti iseloomustatakse põhilisi ühiskondliku toitlustamise arenguetappe meie maal.
Raamatu alajaotustes käsitletakse ühiskondliku toitlustamise planeerimist, ühiskondliku toitlustamise ettevõtete tootmisprogrammi ja käivet, toormaterjali ja materiaal-tehnilise otstarbega esemetaga varustamise planeerimist, kapitaalehitust, töö ja palgafondi planeerimist, käibekulusid, omahinda ja hindade kujunemist ühiskondliku toitlustamise ettevõtetes. Raamatu viimastes peatükkides käsitletakse finantsplaaniga seotud küsimusi.
Märksõnad
toitlustamine
toitlustusettevõtted
teenusemajandus
planeerimine
kõrgkooliõpikud
Hind:
5,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Nadia Arumugam. Tõlke toimetanud Kai Nurmik, 1000 kastet, salsat, salatikastet ja dippi,
Varrak, 2014, hind: 23,00 eurot
Hans Sossi, Jookide valmistamine kodusel teel. Käsiraamat perenaistele ja koolidele juhatusega rohkem kui 100 maitsva joogi valmistamiseks,
1992, hind: 5,00 eurot
Köögivilja toidud,
Teadus, 1992, hind: 3,00 eurot
Peeter Kard, Soome köök,
1992, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, Itaalia köök,
1992, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, Aeduba,
1992, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, 33 toitu kloostri moodi,
Perona, 1991, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, 33 kevadsuppi,
Perona, 1991, hind: 3,50 eurot
Arvi Pitelkov, Silja Pitelkov, Grilliaabits. Grillimise ja BBQ põhitõed,
Rahva Raamat AS, 2018, hind: 20,00 eurot
Linda Petti, Prantsuse köök,
Ilmavalgus, 1995, hind: 8,00 eurot
Kokaraamatud all on 2266 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!