Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Hõrgutavad Mehhiko toidudAutor(id): Koostanud Chantal Duroy
Kirjastus: Tormikiri
Linn: Tallinn
Aasta: 2003
Originaalkeel:
ISBN: 9985884671
Lehekülgi: 32
Sari: A la carte
Seisukord: heas korras raamat
Mõõdud: 170 × 221 mm
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, pehmete kaantega
Sisu:
Kalmaarisalat, burritod terava köögiviljaga ja meriahven apelsiniga on mehhiklaste armastatud toidud.
Selles raamatus on valik retsepte mehhikopäraste toitude valmistamiseks.
Märksõnad
mehhiko
rahvustoidud
rahvustoidud
Mehhiko
kokaraamatud
Sari: A la carte
Hind: -
Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Hõrgutavad Mehhiko toidud, Koostanud Chantal Duroy, Tormikiri 2003Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Otsing autori järgi:
Koostanud Jacques Dumolin ja Chantal Duroy, Hõrgutavad Itaalia magustoidud,
Tormikiri, 2003, hind: 6,00 eurot
Koostanud Chantal Duroy, Hõrgutavad taimetoidud,
Tormikiri, 2003, hind: 7,00 eurot
Koostanud Chantal Duroy, Hõrgutavad supid,
Tormikiri, 2003, hind: 4,00 eurot
Koostanud Chantal Duroy, Hõrgutavad dieettoidud,
Tormikiri, 2003, hind: 4,50 eurot
koostanud Chantal Duroy, Hõrgutavad itaalia toidud,
Tormikiri, 2003
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Hans Sossi, Jookide valmistamine kodusel teel. Käsiraamat perenaistele ja koolidele juhatusega rohkem kui 100 maitsva joogi valmistamiseks,
1992, hind: 5,00 eurot
Köögivilja toidud,
Teadus, 1992, hind: 3,00 eurot
Peeter Kard, Soome köök,
1992, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, Itaalia köök,
1992, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, Aeduba,
1992, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, 33 toitu kloostri moodi,
Perona, 1991, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, 33 kevadsuppi,
Perona, 1991, hind: 3,50 eurot
Nadia Arumugam. Tõlke toimetanud Kai Nurmik, 1000 kastet, salsat, salatikastet ja dippi,
Varrak, 2014, hind: 23,00 eurot
Arvi Pitelkov, Silja Pitelkov, Grilliaabits. Grillimise ja BBQ põhitõed,
Rahva Raamat AS, 2018, hind: 20,00 eurot
Linda Petti, Prantsuse köök,
Ilmavalgus, 1995, hind: 8,00 eurot
Kokaraamatud all on 2266 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!