Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Hõrgutavad itaalia toidudAutor(id): koostanud Chantal Duroy
Kirjastus: Tormikiri
Linn: Tallinn
Aasta: 2003
Originaalkeel:
ISBN: 9985884655
Lehekülgi: 34
Sari: A la carte
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 170 × 220 mm
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, pehmete kaantega
Sisu:
#T157#
Üllatage oma sõpru ja lähedasi pakkudes ühte neist hõrgutavatest toitudest, mida oleme Teie jaoks valinud A la Carte sarja. Need toidud meeldivad kindlasti kõigile ja lisaks on neid lihtne valmistada. Niisiis võite laua katta kerge vaevaga ja aega saab meeldivalt külalistega veeta.
Märksõnad
rahvustoidud
itaalia
rahvustoidud
itaalia
kokaraamatud
Sari: A la carte
Hind: -
Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Hõrgutavad itaalia toidud, koostanud Chantal Duroy, Tormikiri 2003Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Hans Sossi, Jookide valmistamine kodusel teel. Käsiraamat perenaistele ja koolidele juhatusega rohkem kui 100 maitsva joogi valmistamiseks,
1992, hind: 5,00 eurot
Köögivilja toidud,
Teadus, 1992, hind: 3,00 eurot
Peeter Kard, Soome köök,
1992, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, Itaalia köök,
1992, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, Aeduba,
1992, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, 33 toitu kloostri moodi,
Perona, 1991, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, 33 kevadsuppi,
Perona, 1991, hind: 3,50 eurot
Nadia Arumugam. Tõlke toimetanud Kai Nurmik, 1000 kastet, salsat, salatikastet ja dippi,
Varrak, 2014, hind: 23,00 eurot
Arvi Pitelkov, Silja Pitelkov, Grilliaabits. Grillimise ja BBQ põhitõed,
Rahva Raamat AS, 2018, hind: 20,00 eurot
Linda Petti, Prantsuse köök,
Ilmavalgus, 1995, hind: 8,00 eurot
Kokaraamatud all on 2266 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!