Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Koduköögi meistriklass 2. Retseptid, nõuanded ja nipid koduseks söögitegemiseks. Toit & TrendAutor(id): Heidi Vihma
Kirjastus: Menu Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2014
Originaalkeel:
ISBN: 9789949549047
Lehekülgi: 320
Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 247x180
Suurus: Kõvakaaneline
Sisu:
Selle raamatu saame teele panna keskmiselt 3-5 päeva jooksul peale raha laekumist meie arvele.
„Koduköögi meistriklass II” on järg eelmisel aastal ilmunud „Koduköögi meistriklassile”. Taas on kaante vahele kogutud ajakirja Toit ja Trend parimad retseptid ja juhised koduseks söögitegemiseks. Meistriks ei saada ühekorraga, meistrite oskused ja teadmised kogunevad aastatega. Erinevalt koolist, kus järgmisesse klassi enne üle ei viida, kui eelmise materjal omandatud, võib kulinaarsete oskuste lihvimistalustada kohe teisest klassist − raamatust „Koduköögi meistriklass II”.
Mida siit leiab
· Ligi poolteistsada töökindlat ja läbiproovitud argi- ja pidupäevaretsepti.
· Hulganisti hõrgutavaid, ahvatlevaid ja inspireerivaid kooke ja magustoite.
· Praktilisi nõuandeid grillimiseks alates liha valimisest ja ettevalmistamisest kuni lihtsate nippideni, kuidas maitseid rikastada.
· Suure valiku taimetoiduretsepte.
· Retsepte ja ideid uudsete ja vähem tuntud toiduainete kasutamiseks: kuskuss, kinoa, bulgur, spargel, idandid jm.
· Põnevaid rahvusroogasid Koreast Liibanonini ja Itaaliast Indiani: mis on melanzane ja bibimpap, kuidas tehakse falafel’i ja kimchi’t ning veel palju põnevaid eksootilisi retsepte.
· Fantaasiaküllaseid smuutiretsepte.
· Koduköögis valmivate maitsvate kingituste tegemisõpetusi.
Tabeleid toiduainete mahu ja kaalu vahekorra, vajaminevate toidukoguste ning puu- ning köögiviljade keskmise kaalu arvutamiseks, samuti mõõtühikute teisendamiseks
Märksõnad:
Menu
kokaraamatud
Hind:
16,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Nadia Arumugam. Tõlke toimetanud Kai Nurmik, 1000 kastet, salsat, salatikastet ja dippi,
Varrak, 2014, hind: 23,00 eurot
Hans Sossi, Jookide valmistamine kodusel teel. Käsiraamat perenaistele ja koolidele juhatusega rohkem kui 100 maitsva joogi valmistamiseks,
1992, hind: 5,00 eurot
Köögivilja toidud,
Teadus, 1992, hind: 3,00 eurot
Peeter Kard, Soome köök,
1992, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, Itaalia köök,
1992, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, Aeduba,
1992, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, 33 toitu kloostri moodi,
Perona, 1991, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, 33 kevadsuppi,
Perona, 1991, hind: 3,50 eurot
Arvi Pitelkov, Silja Pitelkov, Grilliaabits. Grillimise ja BBQ põhitõed,
Rahva Raamat AS, 2018, hind: 20,00 eurot
Linda Petti, Prantsuse köök,
Ilmavalgus, 1995, hind: 8,00 eurot
Kokaraamatud all on 2266 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!