Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Sulatatud juustAutor(id): Koostanud Selma Vitsur
Kujundaja: Erich Tali
Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 1972
Originaalkeel:
Lehekülgi: 32
Seisukord: veidi kulunud kaaned, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 140x210 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
SEE KASUTATUD RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 037
Sisu:
*Mida arvame sulatatud juustudest?
*Sulatatud juustu leidub iga maitse tarvis
*Millest tuleb nimetus sulatatud juust
*Toiteväärtusest veelgi täpsemalt
*Sulatatud 'Uus juust'
*Suitsujuust
*Sulatatud köömnejuust
*Sulatatud piprajuust
*Sulatatud tomatijuust
*Sulatatud Läti juust
*Sulatatud Kostromaa juust
*Sulatatud juust 'Neeva'
*Sulatatud juust 'Sõprus'
*Sulatatud juust 'Suvi'
*Sulatatud juust 'Valgerand'
*Sulatatud juust 'Merevaik'
*Huvitav teada, soovitav meeles pidada
*Retsepte
*Erilisi maiuspalu
Märksõnad:
Eesti NSV Liha- ja Piimatööstuse Ministeerium, Konstrueerimise ja Tehnoloogia Büroo
juust
sulatatud juust
reklaamtrükised
toiduretseptid
Hind:
2,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Lia Virkus, Angeelika Kang (retseptid), Maire Suitsu (tekst), Õunakoogid,
Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 9,00 eurot
Nadia Arumugam. Tõlke toimetanud Kai Nurmik, 1000 kastet, salsat, salatikastet ja dippi,
Varrak, 2014, hind: 23,00 eurot
Hans Sossi, Jookide valmistamine kodusel teel. Käsiraamat perenaistele ja koolidele juhatusega rohkem kui 100 maitsva joogi valmistamiseks,
1992, hind: 5,00 eurot
Köögivilja toidud,
Teadus, 1992, hind: 3,00 eurot
Peeter Kard, Soome köök,
1992, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, Itaalia köök,
1992, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, Aeduba,
1992, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, 33 toitu kloostri moodi,
Perona, 1991, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, 33 kevadsuppi,
Perona, 1991, hind: 3,50 eurot
Arvi Pitelkov, Silja Pitelkov, Grilliaabits. Grillimise ja BBQ põhitõed,
Rahva Raamat AS, 2018, hind: 20,00 eurot
Kokaraamatud all on 2266 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!