Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Toiduvalmistamise tehnoloogia. Õpik tehnikumide tehnoloogilistele osakondadeleAutor(id): Nikolai Ivanovitš Kovaljov, Pjotr Dmitrijevitš Grišin
Kirjastus: Eesti Riiklik Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 1957
Originaalkeel:
Lehekülgi: 296
Seisukord: veidi kulunud kaaned, veidi plekilised sisekaaned, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 150 × 220 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 017
toiduainete töötlemine, toiduainetetehnoloogia, toitlustamine, toitlustusettevõtted, toiduvalmistamine, kokandus, kutsekooliõpikud, toiduretseptid, kokaraamatud
Originaali pealkiri Технология приготовления пищи. Eesti keeles
Hind:
15,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Greta Kaupmees, 108 ideed laua katmiseks. Kevadpühadest jõuludeni,
Minu kodu24 OÜ, 2013, hind: 12,00 eurot
Heret Pauskar, Merrit Kiho, Lia Virkus, Oliiviõli. Rohekuldne väärtuslik nektar,
Ajakirjade Kirjastus, 2014, hind: 19,00 eurot
Maire Vesingi, Tervise hoidmise toidud. Diabeetiku kokaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2011, hind: 24,00 eurot
Anu Jõesaar, Taluperenaiste hoidised,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 20,00 eurot
Raili Mikk, Kilulinna kokaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2014, hind: 16,00 eurot
Frank McKibbin, Jean McKibbin, Piibliaja toidud. Kokaraamat,
Eritrade, 1994, hind: 3,50 eurot
Koostaja Maurice Duroy, Hõrgutavad lihtsad toidud,
Tormikiri, 2003, hind: 3,50 eurot
Anett Tendal, Mia Grepp, Mia ja Anett köögis,
Ajakirjade Kirjastus, 2017, hind: 12,00 eurot
Kätlin Vainola. Toimetanud Esta Hainsalu, Meie pere kala-aabits,
Menu, 2017, hind: 8,00 eurot
Angeelika Kang, Lia Virkus, Maire Suitsu, 100 grillrooga,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 5,00 eurot
Kokaraamatud all on 2266 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!