Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
LihatoidudAutor(id): Salme Masso, Olga Relve
Kujundaja: A. Säde
Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 1978
Originaalkeel:
Lehekülgi: 232
Seisukord: pisut kulunud kaaned, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 133 × 207 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL.075
Käesolev raamat sisaldab retsepte külmade ja kuumade lihatoitude valmistamiseks, käsitledes neid lihaliikide järgi.
Liha toitaineline koostis, vitamiinide ning mineraalainete sisaldus on tootud tabelitena. Liha kaalu muutumine toiduvalmistamisel on antud kehtivate, läbiproovitud normatiivide alusel. Et paljud liha töötlemise põhivõtted eri lihatoitude valmistamisel korduvad, on eraldi käsitletud sageli rakendatavaid toiminguid liha töötlemisel. Omaette peatükk on lihatoitudele sobivatest maitseainetest.
Iga toidurühma algul on antud olulisemad andmed vastava lihaliigi ning selle kasutamise kohta. Iga toidu puhul on nimetatud selle juurde kõige sobivamad kastmed ning lisandid, kuid neid võib igaüks suvaliselt muuta.
Retseptid on enamasti neljale inimesele, praed ja rulaadid 6-8 inimesele.
kokaraamatud
Hind:
5,00 EUROtsing autori järgi:
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat,
Valgus, 1984, hind: 4,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 5,00 eurot
Laine Lints, Salme Masso, Daisy Moor, Arnold Reiman, Ida Savi, Perenaise käsiraamat,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1960, hind: 4,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek, Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1980, hind: 3,00 eurot
Õie Jaagomäe, Salme Masso, Seened toidulaual,
Eesti NSV Kultuuriministeerium, 1966, hind: 4,00 eurot
Salme Masso, Rahvaste toite,
Valgus, 1978, hind: 6,50 eurot
Salme Masso, Lihtsaid toite,
Valgus, 1988, hind: 3,00 eurot
Salme Masso, Seenetoidud,
Valgus, 1972, hind: 2,00 eurot
Salme Masso, Tööõpetus IV-VII klassile. Toitlustamine,
Valgus, 1981, hind: 4,00 eurot
Salme Masso, Tööõpetus IV-VII klassile. Toitlustamine,
Valgus, 1985, hind: 4,00 eurot
Salme Masso, Tööõpetus V-VIII kl. Toitlustamine,
Valgus, 1991, hind: 4,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Hans Sossi, Jookide valmistamine kodusel teel. Käsiraamat perenaistele ja koolidele juhatusega rohkem kui 100 maitsva joogi valmistamiseks,
1992, hind: 5,00 eurot
Köögivilja toidud,
Teadus, 1992, hind: 3,00 eurot
Peeter Kard, Soome köök,
1992, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, Itaalia köök,
1992, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, Aeduba,
1992, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, 33 toitu kloostri moodi,
Perona, 1991, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, 33 kevadsuppi,
Perona, 1991, hind: 3,50 eurot
Nadia Arumugam. Tõlke toimetanud Kai Nurmik, 1000 kastet, salsat, salatikastet ja dippi,
Varrak, 2014, hind: 23,00 eurot
Arvi Pitelkov, Silja Pitelkov, Grilliaabits. Grillimise ja BBQ põhitõed,
Rahva Raamat AS, 2018, hind: 20,00 eurot
Linda Petti, Prantsuse köök,
Ilmavalgus, 1995, hind: 8,00 eurot
Kokaraamatud all on 2266 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!