Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Rahvuskala räim ja tema rammus sugulane heeringasAutor(id): Tiina Lebane
Kujundaja: Mai Grepp
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2009
Originaalkeel:
ISBN: 9789949454075
Lehekülgi: 116
Sari: 100 rooga
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 170 × 205 mm
Suurus: tavaformaat, kõva köide
Sisu:
SEE KASUTATUD RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 037
Millal sa viimati räime sõid? Ja kas ikka tead, et 22. veebruarist 2007 on räim ametlikult meie rahvuskala? Saa ka sina räimega sõbraks, sest soodne hind ja erakordselt suur toiteväärtus teevad räimest jätkuvalt kõige populaarsema kala meie toidulaual. Räimeraamatusse kogutud retseptide järgi on räime lihtne kasutada nii argiroaks kui ka pidutoiduks: keeda, küpseta, prae, grilli, marineeri, suitsuta!
Lisaks leiad eraldi osana ka räime suuremale sugulasele, heeringale pühendatud retseptid.
räim, heeringas, kalatoidud, kokaraamatud
Sari: 100 rooga
Hind:
14,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Köögivilja toidud,
Teadus, 1992, hind: 5,00 eurot
Lia Virkus, Angeelika Kang (retseptid), Maire Suitsu (tekst), Õunakoogid,
Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 9,00 eurot
Nadia Arumugam. Tõlke toimetanud Kai Nurmik, 1000 kastet, salsat, salatikastet ja dippi,
Varrak, 2014, hind: 23,00 eurot
Hans Sossi, Jookide valmistamine kodusel teel. Käsiraamat perenaistele ja koolidele juhatusega rohkem kui 100 maitsva joogi valmistamiseks,
1992, hind: 5,00 eurot
Peeter Kard, Soome köök,
1992, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, Itaalia köök,
1992, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, Aeduba,
1992, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, 33 toitu kloostri moodi,
Perona, 1991, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, 33 kevadsuppi,
Perona, 1991, hind: 3,50 eurot
Arvi Pitelkov, Silja Pitelkov, Grilliaabits. Grillimise ja BBQ põhitõed,
Rahva Raamat AS, 2018, hind: 20,00 eurot
Kokaraamatud all on 2266 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!