Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Maitsvad elamusedAutor(id): Toimetaja ja eessõna: Aita Nurga
Kujundaja: Siiri Timmermann
Kirjastus: Äripäev
Linn: Tallinn
Aasta: 2008
Originaalkeel:
ISBN: 9789949434268
Lehekülgi: 238
Sari: Äripäeva raamat
Seisukord: heas seisukorras raamat
Mõõdud: 155 × 250 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 134
Elamusi toovad hea toit ja jook meeldivas keskkonnas.
Erilistel päevadel tahaks nautida hõrgutisi ning väärt jooki, katta ise pidulaud või minna hoopis välja sööma − häid ideid ja retsepte maitsvate elamuste saamiseks pakub meie samanimeline raamat.
«Maitsvad elamused» sisaldab lisaks klassikalisele kokaraamatule − kaunitele piltidele ja järeletegemist väärt retseptidele − haaravaid lugusid kokakunstist ja selle juurde kuuluvast atmosfäärist. See on justkui erinevate maitsete ümbermaailmareis, kus tutvustatakse paljude maade peent ja vaheldusrikast köögikultuuri.
Raamatus on kolm osa, mis üksteist täiendavad:
Hõrgutised – Eesti köök, Pariisi kaste, kodune leivategu, sushi, India teravad maitsed, Toskaana köök, kulinaarne Island, toiduvalmistamine maooride kombel, Gotlandi maitsed, talleliha, gurmee kala ja kapsaga, lõherull, pliinid kalamarjaga, kaheksajalg, teod, linnuliha, singid, lambaliha, juustu välimääraja, ürdid ja maitseained, puuviljad, magustoidud jm.
Ahvatlevad joogid – šampanja, erinevate maade veinid, bool, konjak, viski, sake, ouzo, grappa, viin, kokteilid, glögi, õlu, tee.
Mõnus atmosfäär – portreelood Eesti tippkokkadest.
Sari: Äripäeva raamat
Hind:
10,00 EUROtsing autori järgi:
Jüri Ojamaa, Jaak Hion (toimetajad), Aruanne Riikliku Julgeoleku Komitee 2. vastuluureosakonna tööst 1954-1955,
UMARA, 1997, hind: 5,00 eurot
Leo Timpka (toimetaja), Stockholmi Eesti Algkool. Koguteos,
Stockholmi Eesti Algkooli Sõprade Selts, 1986, hind: 6,00 eurot
H. Tampere, J. Rüütel (toimetajad), Rahvapärimuste koguja 3,
1962, hind: 2,88 eurot
Eesti Täiskasvanute Koolitajate Assotsiatsioon Andras ; koostaja Heli Lehtsaar-Karma ; toimetaja Katrin Streimann ; eessõna: Terje Haidak, Eesti täiskasvanuhariduse 25 aastat,
Menu Meedia, 2017, hind: 13,00 eurot
Aadu Must (peatoimetaja), Kleio. Ajaloo ajakiri 1995/4 (14),
Kleio, 1995, hind: 3,00 eurot
koostanud Tartu Ülikooli välissuhete osakond; toimetaja Lauri Randveer, Academica I-X 1997-2006. Kümme Saksa - Eesti akadeemilist nädalat. Aulaloengute kogumik. Zehn Deutsch-Estnische Akademische Wochen. Sammelband der Festvorträge,
Eesti Keele Sihtasutus, 2006, hind: 20,00 eurot
Vello Salo; toimetaja Indrek Petersoo; eessõna: Philippe Jourdan, Siin Vatikani Raadio! Vello Salo lugu,
Gallus, 2015, hind: 15,00 eurot
koostajad Toomas Kään, Mart Riikoja ; toimetaja Mari Klein, Mati Jostov 1958-2006. Sõprade meenutusi Matist,
Nomine Imprimatur, 2008, hind: 7,00 eurot
Loone Ots; toimetaja Piret Lilleväli, Kassiaabits / töövihik. 20 lahedat kassitõu tutvustus piltide, ülesannete ja sõnavaraga. Kassiaabitsa töövihik. 33 toredat nuputamis- ja joonistamisülesannet ning viis vahvat ristsõna kasside ja kassitõugude kohta,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 15,00 eurot
koostajad ja toimetajad: Egle Pullerits, Maris Jõks, Keelesäutsud I,
Keelehooldekeskus, 2014, hind: 5,00 eurot
Tekstide autor Carla Bardi. Toimetaja Merle Valkonen, Suur väike kokaraamat,
Tänapäev, 2007, hind: 17,00 eurot
Luc Besson, Toimetaja: Inna Lusti, Artur ja minimoid,
Pegasus, 2006, hind: 16,00 eurot
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Nadia Arumugam. Tõlke toimetanud Kai Nurmik, 1000 kastet, salsat, salatikastet ja dippi,
Varrak, 2014, hind: 23,00 eurot
Hans Sossi, Jookide valmistamine kodusel teel. Käsiraamat perenaistele ja koolidele juhatusega rohkem kui 100 maitsva joogi valmistamiseks,
1992, hind: 5,00 eurot
Köögivilja toidud,
Teadus, 1992, hind: 3,00 eurot
Peeter Kard, Soome köök,
1992, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, Itaalia köök,
1992, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, Aeduba,
1992, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, 33 toitu kloostri moodi,
Perona, 1991, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, 33 kevadsuppi,
Perona, 1991, hind: 3,50 eurot
Arvi Pitelkov, Silja Pitelkov, Grilliaabits. Grillimise ja BBQ põhitõed,
Rahva Raamat AS, 2018, hind: 20,00 eurot
Linda Petti, Prantsuse köök,
Ilmavalgus, 1995, hind: 8,00 eurot
Kokaraamatud all on 2266 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!